mr and mrs smith

independence
yonetmen: doug liman
oyuncular: brad pitt, angelina jolie, greg ellis, angela bassett

john ve jane smith, siradan bir evlilik yasayan ve gun gectikce hayatlarindan daha da fazla sikilan bir cifttir. ancak sabah ise gidip aksam eve donen ciftin birbirlerinden bile sakladiklari birer sirlari vardir; ne is yaptiklari.

demin fragmanini izledim de, muthi$ bir filme benziyor.i$in icerisinde bir de angelina jolie varsa zaten izlenmesi emir olan bir film niteligi ta$iyor benim icin.
bidaha oku
beklenti icerisinde olmadan izlenince gayet keyif veren bir film. populer kulturun iki guzel insani bulusuyor bu filmde. bir kiz iseniz brad pitt, bir erkek iseniz angelina jolie filmden sogumamaniz icin etkili bir neden oluyor. ama eger bunlar size hitap etmiyor ise gitmeyin bosuna; cunku filmdeki action bir yere kadar, gerisi "biz boyle guzel insanlariz" temasini vurgulamakla geciyor. ben mi? ben begendim!
(bkz: angelina jolie)
seyhmerat
bekledigimden cok daha iyi buldugum film..film hakkinda hicbir yorum okumadan veya izlemeden gitmistim sinemaya,brad pitt ve angelina jolie arasinda bos muabbet bir askin oldugu komedi romantik bir film bekliyordum..ancak film beni zaten ilk 15 dakikasinda got etmeyi basardi..gercekten son derece guzel bir aksiyon filmi ve izlenmesi keyif verecek bir film..
bok bocegi
son derece başarısız, sadece ve sadece gişe amaçlı çekilmiş ve bu amacına da iki başrol oyuncusunun namı sayesinde ulaşmış, izlediğim ve onun uğruna harcadığım vakit için üzüldüğüm film..
gky
atlamalı,zıplamalı hatta yüzlerce kurşunun arasından sağ çıkmalı filmleri sevenlerin izlemesi gereken bir film.
independence
$u anda bilmemkacyuzuncu kere show tv ekranlarinda oynamaktadir.

bu filmi iki kez daha yayinlasalar televizyonun ekraninda iz yapacak diye korkuyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol