sevgilinin evinde kalmak

rachael
eger zorunluluktan kaliniyorsa hisler mutluluktan cok huzursuzluk yonundedir,yok eger zorunluluk degilse mutluluk kaynagidir zira uyandiginiz vakit ilk gordugunuz kisinin sevgilinz olmasi gununuzun iyi gececeginin isaretidir.
made in heaven
eger ailesiyle birlikte yasayan bir sevgiliyse ve ailesinin saga sola gitmis olma durumunu degerlendirerek onun evinde kaliyorsaniz her an basilma korkusuyla yusuflayip tadini cikaramadiginiz aktivite.
seyhmerat
her an basilma korkusundan olusan got korkusunun verdigi adrenalin ile sevgilinin yaninda olmanin verdigi huzurun karistigi durum..
expert3
sevgilinize sarilip uyumak, kavga edip evden sinirli cikmak, beraber dvd izlemek. dunyanin en zevkli seyi olsa gerek.
feelingiseverything
sabah kalktiginda gece aldigin alkolun kokusundan birbiriniz bayiltacak sekilde opuserek uyanirsiniz.beraber du$ aldiktan sonra kahvalti edip "gunaydin sevgilim ne guzel bigun degilmi kahvaltidan sonra biraz daha sevi$elimmi"felsefesiyle bi posta daha sevi$irsiniz.anlatilmaz yasanir derecede guzel duygulardandir.
independence
sevgili de olsa ba$kasinin evidir ve kendi evinden ba$ka yerde asla rahat edemeyen ki$iler icin bir degi$kenlik gostermez.ha sevgilinin evi ha x ki$inin evi.
valequentill
su durumlarada yol acabilmekte ayrica..
kendinden yasca buyuk sevgilinin evinde kalinirken , mutlu mesut yasanirken bir gun sabahin 6.30nda sole bir diyalog yasayabilirsiniz..

-valeeeeqqq..! kalk hadi kaalk.. annem istanbul ’a gelmis git evden..
- ya bi sus be kizim .. ne diosun yine?
-ya kalk diyoruumm! annem diyorum istanbulda... hadi giyin ustunude cik gelir simdi..
- ya sabahin bu saatinde nereye gidilir bee.. gelsin nede olsa tanistrmak istiordun tanisiriz ise alla alla.. birakta uyiiim..!
- ya s.cicam azina cik git hadiii..

sabahin 6.30 unda kapi disinda kalmissinizdir isin kotusu ders notlarinizda hala evdedir ..!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol