nicolas cage

0 /
seyhmerat
60 saniye filmiyle buyuk hayran kitlesi olusturmus ancak daha sonra oynadigi filmlerde kimi zaman hayal kirikligi yaratmis usta aktor.en son buyuk hazine filmiyle tekrardan sevenlerini memnun etmistir.
djemba djemba
sevilesi şahsiyet ayrıca sanırım amcası olan frncis ford cappolo (godfather!ın yönetmeni) soyismini kullanmadan kendi başarısıyla bir yerler gelmiş şahsiyet
cocabora
nicholas cage, 1989 yılında oynadığı "vampirin öpücüğü" adlı filmin bir sahnesinde, oyunculuk uğruna canlı canlı bir hamam böceğini yemiştir.
cocabora
sürekli soğuk bir bakışı olan özelikle savaş tanrısı adlı filminde bu bakışlarıyla aşmış bir oyunculuk sergileyen aktör.
ya basta viva zapatista
savas tanrisi (lord of war)filmi ile control arms kampanyasina destek veren (uluslararası af orgutu uyesi ayni zamanda) af orgutu’ne cocuk askerlerin rehabilitasyonu icin kullanilmak uzere 2 milyon dolar para bagislamis olan oyuncu. para yurt, tıbbi ve psikiyatrik bakim ve reentegrasyon icin kullanilacak.

cage konuyla ilgili soyle demis:


"cocugunuzun dogmasini beklediginiz 9 ayi dusunun; karsidan karsiya gecerken iki tarafa bakmasi gerektigini ya da kitap okumasini ya da terbiyeli olmas gerektigini ogretirken harcadiginiz o buyuk ozeni dusunun.sonra da bir savas lordu tarafindan eline bir silah verilerek öldurmeye zorlandigini dusunun. daha bir kizi bile opmeden ya da aski tanimadan bir insani öldürdügünü dusunun. bu bir cocugun aklini, ruh sagligini nasıl etkiler? bu bir kabus gibi değil mi? oysa bazi aileler icin bu bir gercek"
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol