okul tuvaletinde sigara içmek

ups
lise ve hatta ortaokul zamanlarinda sigara ihtiyaci duyan bunyelerin sidik kokulari arasinda bunyeye hem perisanligi hem de okulda sigara iciyor olmanin manevi hazzini ayni anda yasatan hadise..
sak
butun okullarda olan olagan seylerden biri, arada baskinlar falan olur buda isin zorlugu tabi artik tuvalet yerine bahce disi da kullanildigindan bu olay fazla kalmadi
boslukta bos olamayan adam
okul tuvaletlerini seyyar fabrika bacalarina ceviren olay,sigara icmeyen icin tam bir iskencedir isini gorurken nefes tutmak zorunda kalirsin son damlayla bile adam gibi ugrasamadan tuvaletten kacarcasina cikmak zorunda kalirsin.
don corleone
sigaranin en fazla zevk verdigi mekan ve zamandir. herkesin yeri bellidir kesinlikle bir baskasinin pisuvarinin onunde sigara icilmez racona uymaz. ayrica sigara festivali sirasinda etrafta dolanarak sigara istemeleri ayri kitipiyoz durumdur.
chanel
cama en yakin tuvalete 5 kisi girip fazla duman cikmasin diye tek sigarayi dondurerek ictigimiz zamanlardi. mekan itibariyle pohtan bir durum olarak adlandirilabilir ama dumanin yasakla olusturdugu voltranin hazzi anlatilmaz yasanir.
maliyeci
lisedeyken guzelligi olan hadisedir.yasak olani yapmanin verdigi hazzi ya$amak icin yapilir bu genelde.bir de kendine has bir atmsferi vardir okul tuvaletlerinin.bir hocanin basma ihtimali her zaman daha yuksek,bok kokusu her yerden daha keskindir.ben yine de tirstigim icin arka bahceyi tercih ederdim o donem.universitedeyken durum degisir,tuvalette vakit gecsin diye agiza alinir sigara.
cikolata
st. michel lisesinin tuvaletine takilmis duman sansorleri nedeniyle imkansiz olan eylem. onun yerine kantinde icilir, kasilmaz.
pur3vil
liseyi lise yapan unsulardan biridir.tuvalette sigara icenlerin mutlaka bir anisi vardir.yakalanma riski sigarayi daha da guzel yapar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol