erkek gömleği giyen kadın modeli

darth sidious
ciplak vucudun uzerine giyilen erkek gomlegi kadini daha bir seksi yapar. bu yuzden yorucu bir aktiviteden sonra giyilirse hatun kisi icin mesai bitmemis demektir. yataktan kaltiktan sonra ciplak tene gomlegimi giyen ve onunu iliklemeyen kadin olacaklari onceden kabul etmistir.
independence
erkek gomlegi degil onemli olan "beyaz erkek gomlegi" giyilmesidir.bronz bir tenin uzerine sadece kalcalara kadar inen beyaz, bol ve dugmelerinin sadece bir kaci ilikli olan erkek gomlegi giyen kadin, daha once ya$anilanlardan cok da fazla doyuma ula$amami$ ve yeni atraksiyonlar pe$indedir.eger alkollu bir kafa ile hatun niyetine kazim abi ile yatilmi$ ve alkolden arinildiginda beyaz gomlegi giyen ki$inin hatun degil de kazim abi oldugu anla$ilirsa da olay mahalli son surat terk edilmelidir ve ya$anilanlar hatirlanmamak uzere geride birakilmalidir.
angelus
ev sinirlari icerisinde giyildigi zaman fazla dikkat cekmeyen hatta sevimli, sempatik ve seksi bir goruntu yaratsa dahi bu atraksiyon ev sinirlari disina cikip disariya, is yerine, okula ve bunlar gibi hedeflere varildiginda ev sinirlari icerisinde kazanilan pirim bir anda ortadan kalkacaktir. disarida denememekte fayda vardir.
hobaa
erkeginin boxerini giyen kadin kadar atesli olmadigi kesin ama pek sexi olurlar,hele gomlek ve kadin acik renkse,hele bir de o kadin saclarini hafif topuzumsu tepeden topladiysa,o gomlegi tekrar alip giymek yurek ister,guc ister erkek icin.
van ness
iç gıdıklayıcı bir şeydir. sevişmenin hemen sonrasında hatun kişi üzerine yanda duran erkeğin gömleğini üşümemek için üstüne giyer. burda erkeğin misyonu, hatun kişiye pantolonu giydirmemektir.
puppeeter
icinde erkek yokken yapilmasi gereken sorunsal aktivite. madem erkek gömlegi neden kadin giyiyor?. burda tekstilciler mi suclamak gerekir bilememekteyim. ama bir yerde sorun oldugu kesin. hayir sorunun ne manyak misin derler insana.

bir de hadi yeni sevistik imaji vermeliyim diye giyenler varmis, onlarin ki kulliyen mantiksiz ve yapmaciktir. zira isbu kadin modelimiz o gun sevisileceginden haberi yok mudur?. tabii ki vardir/olmalidir. cunku kadin dedigimiz yuce varlik misafirlige giderken bile kendi terligini cantasinda, torbasinda, sütyen kenarinda goturendir. sevisecegini bilen kadin neden kendi gömlegini yaninda göturmesindir?. koltuk altlari terden sararmis beyaz gömlek giyen kadin seksi midir? bence hayir. hoslananlar varsa da saygi duyar, islik calarak apartman tepelerine bakarim.

tabii bunun yaninda her zaman oldugu gibi ekstra durumlar da sozkonusudur. bekar erkek evine pul koleksiyonuna bakma niyetiyle gelip öncesinde ustune klise...pardon kahve dokulen kadin modelimiz o evde muhakkak erkek gömlegi giymek isterse bazi olaylarin gelisinde davetkar bir rol oynar. davete icabet etmek de sunnettir.yardirganmaz.

yanisi; erkek gömlegi yerine, sumerbank pijamasi ya da tisört tercih edilmesi daha makuldur sözkonusu seksi olmaksa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol