yaşar kurt

0 /
independence
hic bir skandala ismi kari$mami$, laila yahut reina ciki$inda kolunda manken hatunlarla goruntulenmemi$, promosyon nedir bilmeyen ve asla televolelerde boy gostermeyen, buna ragmen inanilmaz bir sevgi ile sevilen mukemmel sanatci..sanatci diyebildigim ender insanlardan.iyi ki var olan ki$ilerin bayrak tutani.
sedkur
sesine, muzik tarzina, ritimlerine bayildigim sanatci sahsiyet. malesef gecenlerde sidika adli dizinin yeni bolumlerinde sidikaya sevdali kiro bi tipi canlandirmasi, hakkinda pek de hos dusunmememe sebebiyet verdi bu sahs-i muhterem
olu beden
barisarock festivalinde onumuze 2 avuc dolusu pena atan yuce insan.artik benimde bir yasar kurt penam var.cadirinda kalanlara 20 sise sarap getirdigi rivayet edilir.hatta oralarda yasar kurtun ikamet ettigini bilmeyen insan evlatlari ellerine gitar alip "orduyaa istiyorlarrr" sekline girince yasar abimiz, sitesinden olan bi genc evladi cagirmis, "sustur sunlari dayanamayacagiz" demistir.
belkibirgunbiryerde
cumalari kadikoy’de bir barda sahne aldigini duyup deli gibi sevindigim,reklam yapmamasi ve uyandirdigi underground izlenimi ile daha cok dikkat ceken,isi bilen muzisyen...
psychic
bu insan aslynda tiyatrocudur da hatta bi ara yeniden cekilen sidika dizisinde igrenc bi rol almisti ama olsun zaten sevme nedenimiz oyunculugu degil sesi ve ozelliklede kendine has yorumudur.
msscat
ankara’nin sokak sanatcisi diye bilinir bazi cevrelerce. pek bir anarsist gorulur diger cevrelerce. fakat yine de ailecek dinleriz o ayri konu.
angelus
sabaha karsi biten winning eleven turnuvasinin akabinde tv moduna gecip manasizca kanallar arasinda seyir ederken show tv semalarinda yayinlanan sidika isimli dizide kenar karakterini canlandirirken gorulmustur tarafimca. onceleri uyku mahmurluguna, yogun gecen winning eleven turnuvasinin vucudda olusturdugu bir takim tepkilere yoruldugundan onemsenmemistir. lakin dizinin ilerleyen saatlerinde gercekten yasar kurt olduguna kanaat getirdigim an "neden, nicin, hayatin anlami" gibi sorular sormaya basladim kendi kendime. ama diger bir arkadasin yapip getirdigi omlet sonucu bu etkiden cabuk kurtuldugumu animsiyorum. mozzarella peyniri ile guzel oluyo omlet.

ps: evet kenar rolunu ilk cekimlerde safak sezer ve umit cirak isimli sahislarin oynadigini ben de biliyorum.
seyhmerat
"kapat televizyonu anne,seni de kandiriyorlar." sozuyle oyle buyuk bir sempatimi kazanmistir ki sadece bu sozunu duyduktan sonra dinlemeye basladim kendisini.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol