toplu taşıma araclarında cep telefonu paniği

webgum
yurdum insanimiz sanki her kurala uyuyorlarmis gibi otobuste cep telefonu kullanan insanlara bagirip cagirirlar. bu arada sofor kirmizi isikta gecmistir, az once bir yayaya carpmak uzere oldugu gozden de kacmistir, bunlar farkedilmez.
tedirgin sazan
ilginc melodileri yeni yuklemi$ cep arsizi biri icin show oncesi prova salonudur otobusler. telefonunuz caldigi zaman insanlarda hafif bir gulumsemeye sebep oluyorsa, ki$i en guzel melodisini test edip yukledigine gonulden inanarak, arsiz firmalara yirmi dort kontor domaldigi halde, yuzunde belli belirsiz bir gulumseme ile otobusten iner.
webgum
ohoooo, herif telefonla konusuyo!(fisildayarak) beyfendi telefonunuzu kapatir misiniz?
+alooo hasan emmi sen misiiiiiiin alooooo...?
-telefon diyorum,uhuh olcez hepimiz... uuuu kapatir misiniz
+hasan emmi benim murtaza, ben geldim sizin ev nerdeydi..
-kapamiyor ya,kapa ya.hanfendi siz de soyleyin kapasin.lutfen kapayiniz.uhuhu.
+yanlis otobuse binmisim loo
-kapa ama ya.kapasin ya. herkes kapatsinnnn...uuuhuuuuuuuoooooooooooooooooooooo
expert3
+ bizzzt bizzzzt (titreyen telefon)
- alo, merhaba canim nasilsin.
+ afedersiniz hanim efendi, tlf. kullanimi bu araclarda yasak.
- bi saniye canim, benim kocam elektronikci, telefona birsey olmazmis merak etmeyin.
+ dumur, dumur, dumur.
webgum
trillriilililooong
+aloo hayatim sen misin?
-beyefendi kapatir misiniz su telefonu, telefonla konusmak yasak...
+alo canim telefonla konusmak yasakmis, sen konus ben dinliyorum...
-????
melusine
genellikle yasli insanlarin yaptigini gozlemledigim gayet gereksiz bir paniktir cunku kabak telefonu calan saf kisiye patlar halbuki telefonu acik olan tek kisi o degildir ama herkes bir anda o kisiye hucum eder otobuste bir heyecan,panik havasi eser.kisacasi gorulmeye ve gulmeye deger bir andir.
angelus
nedense iett soforlerini pek kasmayan bir olaydir. zira o kadar otobuse binmisligim vardir ve bir o kadar otobus icerisinde cep telefonuyla konusan iett soforu gormuslugumde vardir ve hatta cep telefonunun yasak oldugu otobuslerde cep telefonuyla konusan iett soforleride vardir ve bu yasagin nedense kendilerini pek ilgilendirmedigini gormuslugumde vardir, konusmaya devam ederler evet sonra otobus arizalandigi zaman "gardesim gapatsaniza su telefonu" diyenlerde pek azimsanamiyacak olculerdedir nedense.
floydian
gereksiz bir paniktir zira bu işlerden anlayan bir arkadaşımın söylediğine göre şehirler arası otobüslerde abs´nin etkilenmemesi için sadece en arka pencere kenarında oturanların telefonlarını kapatması yeterliymiş. tabi bizde vur deyince öldürüldüğü için hiç kimsenin telefonunu açmasına izin verilmemektedir. abs veya klima etkilenmesinden değil de otobüsteki yolcuların huzurunu bozmamak adına telefonların kapatılmasını gerektiğini düşünüyorum ben. evet böyle düşünüyorum.
zaaa
genellikle yaşını başını almış sadece laf için konuşan insanların yaptığı gereksiz panik. yavrum okuman yazman yokmu ne ya yazıyor orda (telefon yazsak).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol