aynı kişiye yeniden aşık olmak

calamitycans
hayatınızdaki kisinin varlıgına zamanla alıstıktan, ona karsı hislerinizin azaldıgına kendinizi inandırdıktan ve bitirsem mi acaba diye dusunmeye basladıktan sonra soz konusu kisiyle gecirdiginiz harika bir gunun ertesinde, onsuz hayatınızın eksiklikler icinde olacagını farkederek o kisiye yeniden cok daha guclu bir ask beslemektir.
with all my love
birine aşık olunduysa $ayet o hep olması gerektiği yerde,yani yürektedir. ikinci defa aşık olunmaz .yok eğer ikinci defa oldum diyosan;onun adı aşk değil,baska bir seydir.
salome
cok zaman once cok asikken tarafindan terkedildiginiz veyahut cocukluk edip, gururunuza yenik dusup terkettiginiz "mr big" o gecmis olan "cok zaman" sonrasinda bir anda hayatinizda yeniden yabani ot misali bitiverirse, ve sizin karsi cins zevleriniz-renkleriniz ile bizzat siz degismedi iseniz, gerceklesebilecek olan hadisedir. budalaca bir kendine guvenle "bu defa uzulen ben olmayacagim cok buyudum, olgunlastim, hersey farkli olacak" diyerek, onu sulu goturup susuz getireceginize hatta ve hatta donunuzda sallayacaginiza emin olup langur lungur iliskiye basladim zannedersiniz. ilk 2 hafta hersey muhtesem gider, siz eski kaprislerinizi yapmaz beklentilerinizi siralamazsiniz o ise yeterince ilgileniyor gibi yapar hatasini anladi zanneder guveninize gaz puskurtursunuz, o esnada seks sonrasi sigarasini icen "mr big" guveninizin tam uzerine dogru izmariti firlatinca boooommmm patlayiverirsiniz. hani don hani sallandirma, hani sular, dereler, kovalar.yillarin "mr big"’i kac ceviz kirmis olursaniz olun size onca yillik farki tonlarca cevizle atmistir zaten. haydi bakalim bu acidan sonra bir garibanin canini yakmaya suradan buyrun. kurdun yaninda kuzu, kuzunun yaninda kurt...
hormonsuz domates
gerçek aşkın tanımıdır.
eğer "malum" kişiyi her yeni gün ayrı bir heyecanla, ayrı bir sevgiyle yeniden seviyorsanız siz her gün aynı kişiye yeniden aşık oluyorsunuzdur.
yasakli
ilk elli öpücük filmindeki uyandığında herşeyi unutup, aynı adama her sabah yeniden eşık olmak gibi birşey olsa gerek.
ki yaşanılası bir duygudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol