kabullenilemeyen gerçekler

deltanous
sevilmediğinizi ve istenmediğinizi anlamak
yüzünüzde bir sivilce yokmuş gibi davranmak
zavallı ev hayvanınızı ezip öldürmediğinizi düşünmek
aptal papatya fallarında çıkan sevmiyor yaprağı
asla kabul edilmeyecek gerçeklerdendir.
pinhan
kisinin her turlu onyargisinin aslinda hayatin baskalari tarafindan kolayca kabul edilen gercekleri oldugu gercegi.
adrenokortikotropik
baktığınızda içinizi titreten adama, sizden gidişinin bilmem kaçıncı ayında tekrar dönüp baktığınızda kaskatı kalmanız, ne acı, ne neşe hiç bir şey hissedememeniz. yokluğunu geçtim, acısının bile terketmesi. acıtan bir geçmişten bile mahrum kalmak. sil baştan başlamanın dayanılmaz ağırlığı. kabullenilmiyor..
insan kanamadan yaşadığını anlamıyor..
nasırlaşmayı kabul edemiyor.
memre
eski kız arkadaşınızı günün 24 saati düşünürken onun başkasının kucağında yatak odasının tavanına plazma tv yaptırma hayalleri kurması.
kuru gurultuye terlik atan insan
kavgada dört kişiyle tek başına mücadele edebilen, savcının karşısına çıktığında; savcının o’ na dönerek, "sen mi yaptın oğlum bu boyunla bunları?" diye sorduğunda, "onlar saldırdılar sayın savcım, bana da hadlerini bildirmek kaldı" dedikten sonra, savcı tarafından "aferin oğlum, şimdi seni serbest bırakıyorum, lakin 5 sene boyunca benim yanıma gelme, yoksa içeri atarım seni" diyerek ödüllendirdiği o gencin; siktiri boktan sarhoş bir arkadaşının arabasına binip, o şerefsizin saatte 100 km hızla bir direğe bindirmesi sonucu, beyninden aldığı hasardan ötürü, yaşam mücadelesi vermesi.
steroid
kapıdan kovulup bacadan girmeye rağmen dış göreve gönderilmemek, akşamları eli kolu bağlı oturup, çatır çatır savaşarak şehit düşen arkadaşlarının resimlerini haberlerde görmek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol