ülkelere göre seks kanunları

nickimyock
her ulkede en dogal olay bile farkli ya$anmakta.guam adasi’nda bekaret bozuculuk diye bir meslek var.i$te ce$itli ulkeler ve birbirinden ilginc cinsellikle ilgili kurallar

-guney afrika cumhuriyeti’nin johannesburg kentinde bir kadin,her sevi$me icin kocasindan para isteginde bulunabiliyor.

-avustralya’nin guneydogusundaki tazmanya adasinda ve gippsland bolgesinde yeni evli ciftler gerdege evlilik toreninin ortasinda yere serdikleri bir hasir uzerinde,butun konuklarin gozleri onunde giriyor.

-guneydogu asya’daki musluman ulke endonezya’da masturbasyon yaptiklari tesbit edilen ki$iler,ba$lari kesilerek cezaya carttiriliyor!!!.

-asya’nin dogusundaki tayvan’da yasaya gore,damadin akraba yada arkada$larindan biri,gelinin bekaretini bozuyor.boylece damat bu sikici ve istenmeyen gorevden kurtuluyor.

-hindistan’da bir yasa,temizlige giden kadina evdeki evlenmemi$ delikanlilarin cinsel gereksinimlerini giderme gorevini de veriyor.

-buyuk okyanus’taki guam adasi’nda erkekler icin degi$ik bir meslek var.bu meslegi yapan erkekler,$ehir $ehir gezerek bakire kizlarla para kar$iligi ili$kiye girip bekaretlerini bozuyor.cunku guam’daki bir yasaya gore,bakirelerin evlenmesi kesinlikle yasak.

-guney amerika ulkesi kolombiya’nin cali kentinde genc kizlar evlendiklerinde kocalariyla ilk kez cinsel ili$kiye girerken kizin annesi olayi mutlaka izliyor.

-amerika’nin arizona eyaletindeki cottonwood yasasina gore ciftlerin ’patlak lastikli’ otomobil icinde sevi$meleri yasak.

(bkz: dunyada neler oluyor)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol