ülkelere göre seks kanunları

nickimyock
her ulkede en dogal olay bile farkli ya$anmakta.guam adasi’nda bekaret bozuculuk diye bir meslek var.i$te ce$itli ulkeler ve birbirinden ilginc cinsellikle ilgili kurallar

-guney afrika cumhuriyeti’nin johannesburg kentinde bir kadin,her sevi$me icin kocasindan para isteginde bulunabiliyor.

-avustralya’nin guneydogusundaki tazmanya adasinda ve gippsland bolgesinde yeni evli ciftler gerdege evlilik toreninin ortasinda yere serdikleri bir hasir uzerinde,butun konuklarin gozleri onunde giriyor.

-guneydogu asya’daki musluman ulke endonezya’da masturbasyon yaptiklari tesbit edilen ki$iler,ba$lari kesilerek cezaya carttiriliyor!!!.

-asya’nin dogusundaki tayvan’da yasaya gore,damadin akraba yada arkada$larindan biri,gelinin bekaretini bozuyor.boylece damat bu sikici ve istenmeyen gorevden kurtuluyor.

-hindistan’da bir yasa,temizlige giden kadina evdeki evlenmemi$ delikanlilarin cinsel gereksinimlerini giderme gorevini de veriyor.

-buyuk okyanus’taki guam adasi’nda erkekler icin degi$ik bir meslek var.bu meslegi yapan erkekler,$ehir $ehir gezerek bakire kizlarla para kar$iligi ili$kiye girip bekaretlerini bozuyor.cunku guam’daki bir yasaya gore,bakirelerin evlenmesi kesinlikle yasak.

-guney amerika ulkesi kolombiya’nin cali kentinde genc kizlar evlendiklerinde kocalariyla ilk kez cinsel ili$kiye girerken kizin annesi olayi mutlaka izliyor.

-amerika’nin arizona eyaletindeki cottonwood yasasina gore ciftlerin ’patlak lastikli’ otomobil icinde sevi$meleri yasak.

(bkz: dunyada neler oluyor)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol