ülkücü

0 /
sedkur
amaci olan insan. bi de bunlarin agir takilip ota boka karisan biyikli pusuruk olanlari da oldukca fazladir. ezik kelimesi bu insanlari daha rahat anlatir zannimca.
darkofdirt
kendilerine milliyetci diyip milliyetçiliğin tanımını değiştiren ırkcı grup.cogunlugu mafyadır,ülkenin omuzundaki agır yüklerdir bu kişiler...
seyhmerat
maalesef ki milliyetçiliği kendilerine mal edip halkımızın büyük bir kesiminin milliyetçiliğe şüpheyle bakmasına sebep olmuş magandamsı, kromsu, ezikimsi insanlar şekli.
deftones
genelde askerden en önde kaçan, vergi kaçıran, fakat iş konuşmaya kavga etmeye gelince maskelerini indirirler ve o tiksinç suratları ortaya çıkar.
steroid
ülkücü kısaca, 9 ışık çerçevesinde önce milli sonra küresel uyanışı gerçekleştirmeyi amaçlayan kişilere denir ve kimsenin tekelinde değildir.
ülkücülerin ırkçı olduğunu söylemek cahillikten ibarettir.zira günümüz türkiye ülkücü’lerinin çoğu "sentezci" dediğimiz türkçü-ümmetçi politikaya yakındır. bu durumda ırkçı olamazlar çünkü müslüman olanları da kardeş saymak bu fraksiyonda mecburidir.
ırkçılar ise çok daha ufak bir topluluktan oluşan "kafatasçı" dediğimiz bir uç oluşumdur. ülkemizdeki fikir babası ünlü düşünür atsız’dır. türk’çüleri öcü sanıp illa korkacaksanız bunlardan korkun. mayası karışmış olanları düşman bellerler.
mafya konusuna gelince.. konuya hakim kişiler sözün kime ait olduğunu bilir. "ülkücü’den mafya,mafyadan ülkücü olmaz" denmiştir. kendini merkez sağda gören aşşağı yukarı herkes bu sözü bir yerde duymuştur. bu da milyonlarca kişiye malolmuş bir söz demek. kısacası meşru en yüksek mevki tarafından pis işlere bulaşanlar ülkücü’lükten dışlanmıştır.
ya basta viva zapatista
milliyetçiyiz deyip 60’lardan beri türkiye’yi abd’ye peşkeş çekenlerdir; nice aydınlık yüze kıyan katillerin içinde olduğu topluluktur.bunlar ki mafyayla işimiz yok deyip her türlü yolsuzluğun arkasından adı çıkanlar, derin devletin ve katillerin savunucusudurlar.memleketin gurur duyduğu hırsızlar, caniler, halk düşmanları nedense bu gelenekten gelriler ya da hala orda siyaset yaparlar.bunlar ırkçıdırlar çünkü öncelikli hedefleri türk milliyetçiliği ve turancılıktır.bunlar sonradan ümmetçi politikayı da sahiplenip sola karşı kullanmışlar ve de islamcı çizgiyle de bütünleşmişlerdir.bunlar ırkçıdır çünkü islamiyeti benimsemiş her halk ile değil türkler ile samimiyetlerini geliştirmek isterler.ekonomik temelleri neoliberaldir, halkçı alternatif politikaları hiçbir zaman olmamıştır/olmayacaktır.ülkede incirlik üssüne karşı olmayıp, anti-kapitalizmi benimsemeden anti-emperyalist olunabileceğini sanan tosuncuklardır onlar.onlardır ki gerektiğinde toplu katliamlara da olur diyenlerdir.onlar bu ülkenin bu hale gelmesindeki en büyük güruhturlar.
steroid
aydın kisvesi altında bölücülük yapanların karşısında duvardırlar, cinayet şebekesi ve derin devlet damgası basılan kahramalardır ki idda buysa 80 döneminden cebinde 20 nişanı olanlar da töremizdendir, bizdendir. kesinlikle atıp tutmayanlardır, ahkam kesmeyenlerdir. çünkü bilirler ki 9 ışıkta milliyetçilik ahlakçılıktan sonra gelir. halkçı politika en temel politikalarından biridir, zira 8. ışık "gelişmecilik ve halkçılık"tır. antiemperyalist olmak için güce, güce sahip olmak için de kapitale sahip olmak gerektiğinin bilincinde nihai zafer için ayıya dayı demeyi bilen kimselerdir. garibanlarını hapislerde zorla ölüm orucuna tabi tutmayan, analarına dışarda haftasonu isimleri vererek perişan etmeyen, bacılarını dağa çıkarmayan, dindaşı soydaşı için başka ülkelerde kurşun sıkan kimselerdir. toplu katliamlara olur demek bir kenara, sırf muhalefet potansiyeli taşıdığı için 2 milyon köylüsünü kıyıma uğratan dayatmacı ithal rejimlere ağzının suyu akmadan bakan kimselerdir.
nihayetinde adımız bugün sergei,viktor,rojin,rojda değilse ülkeyi bu halde tutan en büyük güruhturlar.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol