ömer çavuşoğlu

sensei t
gayet sakin fakat kinayeli yorumlariyla ozellikle fenerli taraftarlarin gonlunde taht kurmus,bi ara baskanliga da aday olmus fenerbahce sevdalisi.
amygdala
yorumcusu oldugu spor dalinda tarafsizlik nedir bilmeden takimi yense ya da yenilse de talihsiz aciklamalarina talihsizlik katip,gercekten uzak ,kendi kendisinin aragazi olan sahsiyet.
seha
bir donem galatasarayli taraftarlar tarafindan tabutu yapilarak sokaklarda gezdirilen eski fenerbahce yoneticisi.
seyhmerat
hakkinda bir cok beste yapilmis,hayati got olmakla gecmis sahsiyettir..fi tarihinde fenerbahce fransanin cannes takimiyla avrupa kupalarinda eslesmisti ve ilk maci istanbul’da 4-0 kaybetmisti.bunun uzerine muhterem sahsiyet omer cavusoglu soyle demisti;"bizde fransada 5 aticaz." evet gercektende 5 gol atilmisti fransa’da ancak o 5 golu atanda yine cannes takimiydi.bunun uzerine galatasaray taraftari besteyi patlatmisti:"fener cannes’a gider dokuz golle doner,cavusoglu omer got olup doner.."
made in heaven
bir programda yine sacmaladiktan sonra karsisinda kahkaha atan aziz ustel’e "ne guluyorsun" demis,"sana butun galatasaray camiasi guluyor ben neden gulmeyeyim" cevabini alip bir kere daha got olmustur.
sergey
"galatasaray’ın uefa kupası final macı gecesı oglum galatasarayın basarısını gormesın dıye odasına kılıtledım macı ızletmedım" deyip beni "cok da sikimde zaten senin macı ızlemen" moduna sokan beynınden sorunu olduguna kesın olarak ınandıgım yorum yapmaya calısmanın dahı yanından gecemeyen sebek.
rdm
katıldığı bir programda "ben karımı neden galatasaraylı aldım sanıyosunuz" diyerek fanatizmin sınırlarını zorlayan oha insan.
dilemma
’..bunlar bizi fi tarihinde, yedi kişiyle 7-0 yenmiş, onu anlatıp duruyolar.o zamanlar federasyon falan da yok. kaldı ki; bu yedi golden ikisi hala tartışılır. taşın üstünden mi geçti, yanından mı geçti hala kesin değil..’ sözlerinin sahibi komedyen(!)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol