seks için kuduran kızlar ile aynı mekanda olamamak

ali biberon
bir erkeğin hayatı boyunca yaşayacağı talihsizlikler listesinin başını çeken olaylardan birisidir. erkek o kadar şanssızdır ki, o an sex için kuduran kızların mekanında olmak yerine, bırak sex için kudurmayı, sex’ten bir haber kızların mekanında bulunmaktadır. bir nevi şans faktörü olarak gösterilebilir.
hea buraya mi yaziyoruz
yaşayan insanın , yaşadığını farketmesi zor olan durum. zira , hangi kızın sex için kudurduğunu bilmek çoğu zaman bir muammadır. bunu başaran erkeklerin eli öpülmelidir.
stella
seks hayatından kastı fahişelerle düzenli olarak yaşadığı ilişkiler ise, yani bu erkek kişi, kadınlarla yalnız genelevde aynı mekanda bulunabiliyorsa, şaşırılmaması gereken durumdur. fahişeler doymuş ve bezmiştir -tahminimce-.
neeskens
doğru zamanda doğru yerde olamamak; işte tanju çolak bu yüzden büyüktü.efor sarfetmezdi,koşmazdı mücadele etmezdi ama golü atardı.ne zaman oyunu bitirip kahveden çıksam o kızlar ortadan kaybolmuş oluyor.bi yerde yanlış var ama nerde.
birlesikputlarbirligi
kurbağa bacağı görünce ereksiyon olabilmekte olan er kişinin, seks için kudurduğu zamanlarda, hayal gücü ile yarattığı seks için kuduran kızlar ile aynı ortamda bulunamaması durumudur. ancak bu er kişisinin problemi sosyal sorunlara yol açmaktadır. bu psikolojik sorunlu kişi kendi pipisini tüm dişilerin kukuları ile buluşturmak arzusundadır. kendi kadınlarını, kızlarını ve kardeşlerini eve kapatmak kimseye göstermemek istemeye başlarlar. kafasındaki sesler ona der ki
-"şşş varya senin kız kardeşin seks için kuduruyo,zuahau. varya bi sürü herif var dışarda ona pipisini sokmak istiyo" der.

işte bu sesler az eğitilmiş az seks yapmış er kişinin evet’i nereye basacağını bile belirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol