rüyada sözlükten uçurulduğunu görmek

alman
sozlugun iyice hayatimizin bir parcasi oldugunu gosteren durum."kicin acikta kalmistir" denilir boylesine...
bloody mary
insanı çok etkileyen bir rüyadır, kalkılır kalkılmaz o uyku sersemi haliyle koşup sozluğe bakılır..yoksa boyle bir şey rahat bir oh çekilir..
varsa bazı güçlere sahiptir kişi, kısa zamanda işi paraya döksündür..
nickten yana sansim yok
"rüyada lügat görmek ve incelemek dikkatiniz ve sabriniz sayesinde oldukça yüklü bir para kazanacaginiza; lügat okumak ise etrafinizdaki bazi kimselerin parlak vaatler yaparak sizi aldattiklarina ve yanilttiklarina isarettir"

"rüyada havada kuşlar gibi uçtuğunu ve yeryüzünde dilediğine fayda vermeye ve dilediğine de zarar eriştirmeye muktedir olduğunu görmek; saltanat, izzet, şeref ve zafere ermeye delalet eder."

bunların bir sentezini yapacak olursak şu sonuçlara varırız;

1. sözlüğü sadece görüp, inceleyen ama okumayan biriyseniz ve havada kuş gibi uçtuğunuzu görürseniz bu sizin paranın amınakoymuş bir padişah olacağınıza delalettir.

2. sözlüğü okuyan, sürekli entry giren biriyseniz ve kuş gibi uçtuğunu gördüyseniz boku yediniz demektir. çünkü size parlak vaatler sunan bir padişahın ırzınıza geçeceğine delalettir.

3. eğer ki sizi uçuran kişiyi gördüyseniz -ki bu genellikle rüyalarda jedi olur- üç vakte kadar bir kısmet bulacaksınız.
sitare
sözlüğün hayatınızın merkezine yerleştiğinin bir işaretidir. yapılacak en güzel hareket sözlüğe yazmayı üç beş gün bırakmak hatta bilgisayara bile dokunmmamaktır.
mademoiselle carole
gercegini yasamis biri olarak; muhatabinin bana ugramasi durumunda, gereken yardimi o arkadasa yapabilecegimin teminatini veririm.
hastahane masrafi, ilac yardimi, rehabilitasyon sirasinda elinden tutma vs.
independence
az once facebook uzerinden aldigim bir mesaja gore ciddi ciddi bu tur fantastik ruyalar goren arkada$larimiz varmi$. uzerilerini ortmeden yatarlar bu havada, sonra da mesaj atarlar "aman diyim!" $eklinde. ha bir de bunu facebook uzerinden yaparlar, sozlukten de degil.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol