ev arkadaşı

0 /
ups
genelde sonunda araniz bozulur.ya da bana hep oyle olmustur bilemiyorum.ama lazimdir cunku tek basina kalmak sacma ve zordur.
pariscombo
aci tatli anilar hatirlandikca,ozlenen insanlardir bunlar.bulasiklari yikamamasi ve buzdolabindaki son yumurtanin onun tarafindan yenmesi,olasi kavga sebepleridir.aradan seneler gectikten sonra bir araya geldiginizde;konusup kahkahalarla gulustugunuz arkadasinizdir o..
darth sidious
eger ev arkadasiniz kiraya yardim etmiyorsa ona ev arkadasi denemez. onun adi baska birseydir. dolayisi ile camasir, bulasik,yemek ve benzeri isler ona birakilir. hatta aksam oldugunda basinin agrimasi dikkate alinmamali, kira sonuna kadar cikarilmalidir.
sinirsahibi
bulasik sirasini iplemediginde tavaya kafa attirilmasi muhtemel insan. bol alkollu aksamlarda tuvaletle konusmaya calisirken arka planda elinde bir bardak su ile bekleyip "iyi misin" diye soran saglam cefakar. salonda yapilan minyatur kale maclardaki ezeli rakip.
instrument
bazıları can ciğerdir, candır, canandır, yenen içen ayrı gitmez, odalar ayrıdır ama hep aynı odada kalınır, sabahlanır, gecenin bir vakti bira almaya gidilir, yemekler pişirilir, göl kenarlarına gidilir, piknik yapılır, şarkılar söylenir, birlikte uyunur, göz göze bakılır, birlikte pazara gidilir, meyveler alınır, akşamları birlikte yenir, sinemaya gidilir, el ele tutuşulur, sevişilir bile, sevgilinizse ev arkadaşınız...
brahma
üç endüstri mühendisi ve bir hukuk öğrencisi aynı evde kalırsa ne olur.
-hukuk öğrencisi: abi hadi içelim.
-endüstri öğrencisi: olmaz abi probability çalışmam lazım.
-hukuk öğrencisi: o ne lan.
-endüstri öğrencisi:olasılık abi.
-hukuk öğrencisi:.mına koyim o zaman
sonuç: yalnız başına içip entry yazıp durmak.
ifa
her zaman en iyilerine denk geldiğimi düşündüğüm aynı zamanda milletin nasıl anlaşamayacağı denyo sıfatına sahip insanlarla aynı evi paylaştıklarını hayal edemediğim,hayatımızın en güzel yıllarını beraber geçireceğimiz,iyi kötü anılarımızın olduğu ve olacağı insanlar.
denemeler
genelde üniversite döneminde sahip olunan, şansınıza göre çok iyi ya da kötü olan,eğer iyiyse hayatınızın en güzel dönemlerini beraber geçireceğiniz,inanılmaz anılara sahip olacağınız,kira-aidat-alışveriş-elektirik-su-yakıt gibi ödemeleri paylaştığınız,abuk komşulara karşı mücadele ettiğiniz kişi ya da kişilerdir. aynı evi,o evin sorumluluğunu,24 saat bir arada olmanın getirdiği rahatlığı,yakınlaşmayı yaşar, okul bittiğinde beraber kurduğunuz düzeninizi bozup ailelerin yanına döndüğünüzde; bir parça çikolatada, gece içilen sigarada,abuk bir dizide, mutfakta annenizle bardakların yeri için kavga ederken hatırlayıp,özleyeceğiniz arkadaş türüdür. tabii sadece şansıznız iyi gitmiş ve iyi bir ev arkadaşına sahip olduysanız...
goetica
kucuk iskender $iiridir..

ölü ku$lara attığın yem
suladığın kırık dal
hatırlayamadığın telefon numarası
nedendir bilmem
zamanın keskin yüzünde vücut bulan o ihmal
o yabancılık merakı, o ihanet ihtirası
ağladıkça temizlenip parladılar mutfakta seni bekleyen bula$ıkları
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol