confessions

tursu

- Yazar -

  1. toplam entry 159
  2. takipçi 1
  3. puan 47030

çam ağacı süslemek

tursu
yolda rastladigin cam agaclarina cebinde buldugun oteberiyi ilistirmek suretiyle yapacagin ve muhtemelen ardindan agacin dilek agaci olma rutbesine erisip gelen gecenin bez,caput ve benzerini asmasi ile sonuclanacak durum.

sözlük diline alışmak

tursu
her yazarin basindan beri kendi dili var tabii,mevzu o degil,gunluk konusmalarda konusma icerigine tanimlayici bir yuk bindiren,konusmanin hiz ve akisini arttiran,sikca bakiniz deme ihtiyaci hissettiren hatta soyleten aliskanlik bahsettigim.

grip asisi

tursu
ekim ayi civarinda yaptirilmasi onerilen ve sansli iseniz sizi o kis grip olmaktan koruyacak asi cesidi.grip virusu surekli form degistirebildiginden ve asi bir onceki senenin yakalanan virus formundan uretildiginden,asinin ise yarama yuzdesi dusuk.ticari pazar aslinda.sonra hem asi oldum hem hasta diye uzulup madara olunuyor.

donla denize girmek

tursu
kucuk cocuklar uzerinde dahi uygulanmasi tasvip edilmeyen hele hele beyaz slip ve kendini cok sey sanan turk erkegi kombinasyonu ile tahammul sinirlarini zorlayan,hayir sinir birakmayan,anlam verilemeyen eylem.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol