80 lerin çocuklarınin yaslanma belirtileri

0 /
yirtik rahibe
susam sokagi, atli karinca yi hatirlamak, simdiki cocuklara anlatamamak..
bizim cocuklugumuzda ozal basbakandi, tozu dumana katmis,memleketi filistin pazar yerine cevirmisti demek. bir de cokomel,eti puf,eti cin cin ile oyuncak halhallar, rengarenk felicita terlikler..kole isaura,kucuk ev,gencler dizileri.
aksam en gec 22.00 de yataga gitmek. dalin sampuan,atari salonlari. migros yoktu, bakkal sami amca vardi.karadenizliydi.oyle iste,zordu,guzeldi.
utopiano
multimedya fotograf olayinin geli$mesi, bunun cep telefonlarinda yaygin hale gelmesinden sonra "abi bak hatun yaptim resmi de budur" cumlesinin unutulmasi ve goruntulu cep telefonlariyla bu olayin surmesi sorunsali
xerxes
hayat agaci dizisini hatirlamak, baris manco’nun 7’den 77’ye programini hatirlamak, ibrahim tatlises’in eski sarkilarini dinlemek ve filmlerini izlemek, ninja kaplumbagalari hatirlamak, g.i joe cizgi filmini izlemek, oyuncaklarini hatirlamak, susam sokagi’ni hatirlamak, game boy’u hatirlamak, umit besen’i dinlemek, sanirim yaslandigimi gosteriyor...
maliyeci
sinek ilaci arabalarinin artik gecmedigini farkedip "olur mu huleyn oyle sey cocuklar neyin pesinden kosacak simdi?" diye isyan etmek.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol