ibrahim üzülmez

0 /
sinirsahibi
mevki insani degildir. bu nedenle sahanin her yerinde gorulebilir. kalede ise ramazan ya da cordoba dan daha iyidir. tum bunlara ek olarak bir de orta yapabilse ya da kosarken sahayi bitirmese, avrupa liglerindeki takimlari kendini transfer etmek icin yalvartacak olan besiktas futbolcusudur.
ankakusu
bir kac sene once besiktas icinde hirsiyla, mucadelesiyle en begendigim en sevdigim futbolcu olan bu oyuncu kendini iyice taraftarlardan ve benden sogutmustur.
yavci
-evet, ibrahim orta açamadığın konusunda ne diyeceksin?
-orta açabilsem beşiktaş’ ta işim ne?
diye bi zaman muhabbetlerin döndüğü söz konus kişi
isimsiz kahraman
ibrahim kendisi pek üzülmez ama beşiktaş taraftarını acaip üzer ki hatta çoğu zaman şu şekilde kanırtmıştır: ulan yap şu ortayı, ulan pezevenk tutmasana ayağında topu, bak düttüğümün adamına adam gibi orta yapsana,bak adamını kaçırdı gerizekalı, ulan şu adamdan kafa yedin utan, hay sol ayağına sıçsınlar senin ibo.
ankakusu
kendi mevkiine transfer yapilmasini istedigini yinelemistir. ayrica 06-07 sezonuna ortalarla daha dogrusu isabetli ortalarla baslamistir.
most wanted duygu
35 ya$ina gelip hala orta acamayan kazma futbolcu.saclari conan gibi uzatinca gozunun onunu gormuyor demek ki.

top ayagindayken topa bakarak hareket eden turk futbolunun iftahari.car$i grubunu alkolik yapan adam.yaptigi orta bok yoluna gittiginde be$ikta$ tribunune bakarsaniz muazzam bir doga olayi gorursunuz.soyle ki binlerce taraftarin sigarasindan cikan duman resmen bulut halini alir.efkar basar milleti.boyle bir adam neden sevilir ki? diye kendime soru sormama neden olmu$ anakin skywalker tipli adam.(bkz: finish him)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol