bir günde 10 bardak nescafe içmek

alman
bilgisayar basinda vakit geciriliyorsa olagandir."bu entryler kuru kuru gitmiyor,hadi bir nescafe daha alayim" edasiyla bir bir tuketilir.
sinirsahibi
vize haftalarinin rutin eylemidir. artik nescafe kesmiyorsa gidip hayvani koyu bir kakao yapilir. kafein fazlasi ile gece evin icinde bir o yana bir bu yana manyak gibi dolasilir.
pixie
kafein komasına girilesi eylemdir. zamanla nefes alıp verdiğinizde dahi kahve kokusu alırsınız. üzerinize siner. hele sınav dönemindeyseniz ve odanıza kettle koymak gibi bir hataya düştüyseniz işiniz bitti demektir. iç babam iç.
river
içilen nescafe nin içerisine bir miktar kola konulduğu zaman içilen 10 bardak kahvenin yarattığı etkinin bir anda 48 bardağa çıktığı ise tecrübe ile sabittir.
pixie
bir süre sonra uykunuzu kaçıracağı yerde tam aksine uykunuzu getirmeye başlayan hede. burada bahsedilen "bir süre", hayatınızı kanınızda belli bir konsantrasyonda kahve ile geçirmeye başladığınız süredir.
akıllının biri bir gün çıkıp "öeah içme bu kadar kahve kalp krizi geçirecen" derse ve tırsarsanız, önünüzde kahvesiz, eşittir, bütün gün aptal gibi ortalıklarda dolaştığınız, gözlerinizin karardığı, beyninizin kafa duvarlarına gümbürrr gümbürrr şeklinde vurduğu, her bulduğunuz yükseltiye kafanızı koyma ihtiyacı hissettiğiniz bir dönem sizi beklemektedir.

bu sebepten, en iyisi için siz.
denemeler
bir süre sonra aşırı kafein yüklemesi sonucu kalp çarpıntısı ile tanışmanız mümkündür. ayrıca uzun dönemli olarak aşırı kahve tüketimi, panik atak gibi hastalıkları tetikleyebiliyor.
bir süre sonra nescafe de kesmeyip kupa bardaklarıyla türk kahvesi tüketimine de neden oluyor.
carpediem
bir süre sonra mideniz bu durumdan rahatsız oldugunu yavaş yavaş belirtir. her türlü ketçaplı mayonezli hede, yagı biraz fazla kaçmış yiyecekler midenizi yakmaya, bulandırmaya başlar. bunu farkettikten sonra, bünye bitki çaylarına sarar.
ruknettin
nescafe ve tarzı suda çözünebilen kahve içilirse mideye ciddi zararlar verebilir, filtre kahve bu zararı daha aza indirgeyebilir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol