insanın bir yerini sısıren reklamlar

webgum
ac olmasaniz da karninizi fena halde aciktiran reklamlardir. daha sofradan kalkali bir saat olmustur. kumandayi tv ye dogrultursunuz ahhh o da ne?
-tabakta mukemmel suslenmis bir mantinin uzerine cozurt diye tereyagini bosaltiverirler...
-sucuk reklamlari.
-ramazan esnasindaki sutasli reklamlar.
pariscombo
bunlar genelde yiyecek maddeleri uzerine yapilan reklamlardir.sizi ummadiginiz bir anda kiskivrak yakalarlar.
-pizza reklamlari:pizzanin kasari uzar da uzar..gecenin bir yarisi pizza bulabileceginiz bir yer de yoktur.iste o an sizin bittiginiz andir!
goretomb
fashion tv ekranlarindaki gozuken defileler bir nevi markalarin yada stilistlerin reklamlaridir ba$liga da uyar.
gozu goren, akli calisan her saglikli insanin her calisan organini $i$irir, islatir envayi ce$it degisiklige neden olur..
imgoindeeperunderground
bu reklamlar aslinda gosterilmemesi gereken ya da dikkat edilmesi gereken reklamlardir. cunku nedense memleketimin her gecekondusuna dahi tv girmistir ancak sucuk giremeyen evler hala cogunluktadir. ve bu evlerin cocuklari hala neden diger cocuklar yerken kendilerinin sucuk yiyemediklerini anlamaz, isterler. yiyemezlerse de uzulurler ve onlardan daha cok uzulen kisiler de olur o zaman ayni evlerde .
carpediem
su anket hedesinin onune bir turlu gecilemedigini gosteren basliklardan sadece biri. son zamanlarda cok fazla gorur olduk. yapmayin arkadasim, etmeyin canim dedikce turuyor bu tur basliklar ne hikmetse!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol