soğukta ders çalışmak

ups
evimde kalorifer olmadigi ve gun itibariyle elektrikli sobam da bozuk oldugundan karsi karsiya kalmak durumunda birakildigim olay.en cok ayaklarinizin usumesi koyar.belli bir saatten sonra titremeler baslar.kahve cay takviyesinin islevini yitirdigi anda da sikecemn dersini olecem burda soguktan denir ve yataga girilir..
webgum
sogukta calismanin her turlusu zordur dedigim eylem. bu ders olsun, is olsun.

mesela sirketimizin kaloriferleri bi yaniyor bir sonuyor ve ellerimde eldiven klavyeye zor basiyorum dedigim hareket halini aliyor.
ridgid
fiziki zorlugunun yaninda uykumuzu da getirir. masa ustune yerlestirilen sac kurutma makinesi ile zorlugu bir derece azaltilabilir.
sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
bazıları da der ki soğuk;insanı dinç tutarmış. esasen,aşırı sıcak insanı mayıştırır bırak ders çalışmayı hiçbir şey yapamazsın.çok soğuk bir ortamda da insan üşümekten,titremekten bir şey yapamaz.en iyisi ılıman bir ortamdır,orda ne haliniz varsa görünüz lütfen.
janisbaby
2 yıl boyunca deneyimleyip müsbet bir sonuca varamadığım eylem. zira kişi soğukla mı uğraşsın, dersle mi haşır neşir olsun bilemez. olay okulu bırakmaya kadar gidebilir maazzallah.
bloody mary
’çok soğuk bari yatakta çalışayım’ der bu duruma maruz kalmış kişi çoğunlukta, amacı çalışmaktır gerçekten, yatağa girdikten yaklaşık 5 dakika sonra uyuyakalacağını nerden bilsin ki?ama onu bu hallere koyan utansındır..
kalipso
çin işkencelerine taş çıkartan harekettir.sıcak soğuk demeden çalışan amele kılıklı talebelerde gözlenir.
nickullah entryoglu
özellikle sobalı evleri olan ailelerin, çocuk bünyelerine pek bir zarar eyleyen durum. her ne kadar, çocuklar durumuna şükretse de, ’’kalın bir battaniye altında çalışmak yerine, her yerini kalorifer ya da petek kaplamış bir eivn içinde, ferah ferah kim ders çalışmak istemez ki’’ lere sevk etmiştir bünyeyi uzun zaman boyunca.
aycan
uyku savar bir durumdur. zihni açar eller ve burun donar genelde, yazarak çalışanlar için ellerin üşümesi handikap gibi olsada insan inadına çalışmak ister, bonus olarak o soğuk ortamda içilen çay/kahve’nin tadına doyum olmaz.
bang bang
defteri kitabı bıraktıktan sonra girilen sıcak yatağın hayatın anlamı olduğu sanılır.küçük şeylerle mutlu olunabileceği anlaşılır.
el menzile beynel menzileteyn
buyuk adamlarin veya ilerde buyuk adam olacaklarin zor sartlarda calistiklarinin ifadesidir..mum isiginda calismak diger bir versiyonudur..ilerde buyuk adam olunursa cocuklara soylenecek en guzel palavralardandir..
nerobianco
yaz okuluna kalmış arkadaşlar için çöl sıcaklarında mümkün olmayacak olan eylemdir.ille de soğukta çalışıcam diyorsanız klima olan bir yere geçip ayarını 18 e alın sırtınızı ona verin zatürreden sınıfta kalın.
tzevryl
sıcakta ders çalışmaya yeğdir. soğuk insanı iliklerine sıcak beynine işler. o yüzden hep soğuğu tercih etmişimdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol