türk erkeği selamlaşma tekniği

0 /
darklord
yurdum topraklarinda 40 ya$ uzerindeki er ki$ilerin geli$tirdigi bir tekniktir. onde giden arkada$ini goren arkadaki er ki$i yanina yakla$ip selam vermek yerine arkadan ensesine tokat patlatmak, gotune parmak yada tekme atmak, sacini vekmek, celme takmak, vs suretiyle icra ettigi selamla$ma teknigidir.
yirtik rahibe
bir de buradan ifade edemeyecegim opucuge benzer bir ses cikartarak, elini olur olmaz bolgelere uzatarak verilen selam var...genelde teenage grubunda baslayan bir selam sekli, sonrasi aliskanlikla birlikte ileri yaslara kadar devam ediyor. yani goruyorum sokakta, babam kadar adamlar da boyle selamlasiyor.
callow
sellamlasmada genelde kisinin ismiyle hitap etmek yerine;"naapiyon lan serrefsiz" veya "naber la ibnee" vs. akabinde gelen gevsek bir siritma turk erkeginin selamlasmasini tamamlamaktadir.
teski
türk insanının bir ortamda bir kere gormesinden sonra bile enseye tokat,arkadan pandik,yaran küfürlerle varligini ’bende burdayim’ gibisinden belli etme yontemidir.
betterthan
arkadan kurbana sinsice yaklasip,orta parmagiyla adamin kafasina bastirmak suretiyle bizzzzz diye bir ses cikartip ben geldim lan ohohohoho diye ses cikartani bile gormustur bu beden.
ylmzcrk
selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatü diye verip
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatü diye alma tekniği de vardır.
rdm
- merhabalar efendim nasılnız?
- te$ekkür ederim, sizleri sormalı?

ne diyorum ben ya, ba$lıkta türk erkeği vardı değil mi;


- naber lan yarrrraaaaaaaaamm (ne kadar fazla r ve a kullanırsanız o kadar karizmasınızdır.
- iyidir amına goyim sen naaaabıyon!
mossa
erkekimiz gelir. ta$ fırın ya, böyle elde tespihler falan,ayakları sürterek yürür falan.. arkadaşlarını görür,gider yanlarına, bir elle tokalaşırken, kafalarda "kimin yumurtası önce kırılcak" misali vuruşturulur. ve ondan sonra özlemle beklenen cümle gelir:

-lan hüssam koyduuumuuun veledi nabıyoon?!

(ve siz tabiki de dumursunuzdur... )
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol