sevgilim elimi tuttu bekaretime bir şey olur mu

darklord
cevaben kizim korunmadinmi aptalmisin sen neden er ki$inin eline prezervatif taktirmadin $eklinde cevaplanirsa tadindan yenmeyen $ebelek bir soru olurdu zannimca.
webgum
bugun elini veren yarin baska bisey verir cumlecigini animsatan soru. e dolayysyyla bekarete de tabiki zeval gelir yavrucuum diye cevap verilebilir.
independence
elimi derken bizim bildigimiz elden bahsediliyorsa jinokolojik olarak bir $ey olmasi mumkun degil zannimca.lakin turkcemizde her $eyin bir alternatif anlami oldugunu baz alacak olursak, bahsi gecen el bir ihtimal bizim bildigimiz el degildir.o zaman bu soruyu soran ki$iye aptal demek yerine bi siktir git demek daha makul ve mantiklidir.fakat dunyanin hicbiryerinde bulunan yazili kanunlara gore bu ki$iye bi siktir git dedikten sonra aptal denilemeyecegi yazmami$tir.deyiniz.aptal da deyiniz.hak etmi$tir bu yavrucak.
sinirsahibi
muhtemelen, asabi, posta, takvim, gunes, $ok gibi gazetelerin guzin abla koselerine yazilan fake mektubun basligidir. zira "dala oturdum eyvah yine gitti bekaret"" gibi unlemlerde beklenebilir tiraj duserse ki beklenmelidir.
weyzu
bu elini tutus suresine bagli. 1-3 dakika arasi mumkun degil, 3-5 arasi kaybedebilme ihtimalin var demek, 5-10 arasi ikinizin de kaybetme ihtimali var demek, 10-11 arasi ikinizde kaybetmeye hazirsiniz demek, 12. dakikada iseniz ikinizde kaybettiniz demek... ya ya...
armour
ileride "sevgilim bekaretimi bozdu elime bir şey olur mu?" diye de sorar bu salak. kendisini bir an evvel haydar dümen’e teslim edip ters istikamete doğru hızla koşulmalıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol