ocean s twelve

imgoindeeperunderground
fragmanindan yine cok eglenecegimizi tahmin etmekle beraber bu kadar yakisikli insan birarada olunca hem o kisiler arasindan hangisine konsantre olacagini sasirmak hem de konuya konsantre olamamak gibi bir gucluk ile karsilasabiliyor insan. evet tek sorun bu.
queen
izledigim ve gonul rahatligi ile onerebilecegim film. aktorleri son derece yakisikli, aktrisleri son derece guzel, gorsel acidan solen kisaca... macera dozuda gayet hos ilkini begendiyseniz bunu da begenirsiniz yani.
tedirgin sazan
holywood’un en kaliteli aktor ve aktristlerini tek cati altinda toplayarak bir ilke imza atilan filmin ilkini defalarca izlemi$ biri olarak gercekten eglenceli olacagini tahmin ettigim bir filmdir. ilgiyle bekliyorum.
imgoindeeperunderground
yine eglenceli ve yine sasirtici ancak bruce willis oynuyor gibi bir hevese kapilan varsa hemen belirtmek gerekirki oynamiyor. 2 sahnede "gorunuyor" demek mumkun. julia roberts’in julia roberts’i oynadigi ve birinin ona "hic benzememissin, sadece burnun ve agzin" dedigi sahnede koptum ben. genel anlamda surukleyici ve gercekten sonu beklenmeyen sekilde cikan bir film. brad pitt yine cok yakisikli dememe bilmem gerek var mi.. bu sefer kahramanlarimiz aslinda soygun yapmak istemiyor ama soygun yapmak zorunda kaliyor cunku gecen sefer caldiklari paralari odemek icin sadece 2 haftalari var ve hic birinin o kadar parasi yok..

kysacasy muhtesem bir oyuncu kadrosu ve super bir action filmi. eglenmek isteyenlere birebir. insan 13’u istiyor filmden cyktygynda..
phoebus
çok çizgi film tadinda bir film.bu kadar renkli olduğu daha wb logosu çıkınca anlaşiliyor.renkten renge giren logo filminde habercisi sanki.bunun yaninda rusty rolünde brad pitt olsun 50 gösteren danny olsun uhuuuhu diyen ve kuzeni beş para etmez whore olarak tanitan matt damon olsun çok eğlenceli.ayrica filmin soundtrack’inde olmayan the a la mente isimli şarkiyi bütün discolarda duyabiliyorduk bir ara.sonuç olarak dvd alayimda kasmasin beni dediğinizde alinabilecek ve alindiğinda baş dönmesine yol açarak bitecek film.
zeyra
şu sıralar moviemax kanallarında dönen, yakışıklı ve güzel oyuncuların olduğu, izlemesi zevkli, hırsızlığa bir de rakebetin eklendiği güzel bir film.
ayrıca "laser dance" sahnesi ve o sırada çalan müzikde güzeldir.
addicted to pain
andy garcia,brad pitt,julia roberts,matt damon,george clooney gibi bir çok başarılı ünlünün bir araya gelip bu kadar başarısız bir film yapmaları ilginç olmuş gerçekten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol