güzel olduğunun farkında olan kız

0 /
schneemann
allah bütün dünyayı korusun bu arkadaşlardan. düşmanımın başına vermesin böyle felaketi. en zorudur güzel olduğunun farkında olan kızlarla herhangi bir şekilde ilişki kurmak. dostluk, arkadaşlık, aşk vs. bu kişiler 3 cümlede bir güzellikleriyle her şeyi elde edebileceklerini belli edecek davranışlarda bulunurlar. en basitinden "bak şimdi napıcam" diyip, sinema görevlisine bir gülücük atarak istedikleri yere oturmalarını sağlayabilirler. aman diyim. ölseniz güzel olmadığına inandıramazsınız kendilerini. o bir kere birisinden çok güzelsin yaa lafını duymuştur. ömür boyu gider onun gazı. belki de gitmez.
lady rosenred
özgüveni tavanı aşıp göt kısmının arşa değmesine ramak kalmış kızlardır.her kız güzeldir, ama "ben güzelim, bakın her tarafımdan güzellik akıyor,hadi bana güzelsin de, beni öv, beni pohpohla" diye ortalarda dolaşıp insanları bunaltmaya gerek yoktur.abartısız her konuyu güzeliklerine ve dolayısıyla kaç kişinin onlara çıkma(!) teklif ettiklerine getirebilme özelliklerine sahip oluyorlar, nasıl yapıyorlar neden yapıyorlar anlaşılamamasına rağmen.siz masumane şekilde bir konu açıp bir iki muhabbet etmek için söze başladığınızda "ayyy bugün güzel olmuşum değil mi?" den başlayıp "yaa iki saattir şu karşıdaki çocuklar bana bakıp duruyor" a kadar devam eden bir işkenceye maruz kalırsınız ve her söylediği şeyi onaylayıp kafa sallamaktan başka bir şey yapamaz hale gelirsiniz..daha gider aslında ama sanırım bu kadarı onları anlatmaya yeter!
ceska
kendine güvenen kızlardır. komplekslerinden arınmışlardır. bakıma harcayacakları zamanı kişisel gelişim için harcadıklarından sohbet etmek daha keyifli hale gelir.
ohannessenpetersburgerking
saclarini guzel buluyorsa blendax reklamındaki hatular gibi seke seke yururler. ayaklarını begeniyorlarsa yüksek topuklu terlik yada acik ayakkabı tercih ederler. goguslerini begeniyorsa, yazın ustsuz guneslenir, dolabını ince askili ve derin dekolteli giysiler olusturur. belini begeniyorsa arkasina tribal bir dovme yaptirir ve belini catali gorunecek kadar acik tutar. burnunu begeniyorsa eros gibi burnu havada, götünü begeniyorsa afrodit gibi parmak ucunda yürür. dudaklarını begeniyorsa, dudaklarını sakso pozisyonunda tutarak gezer. baldır, koprucuk kemigi, elmacık kemigi, kulak, tırnak ve turevlerini begenenlerin hareketleri ise kisiden kisiye degismektedir.

kısacası bu tipler neresini begeniyorsa orasini aciga cikarma cabasi icindedir.
imgoindeeperunderground
"kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi, kah inerim yer yüzüne seyreder alem beni" cümlesinin böyle bir kızdan çıkmış olabileceğinden şüphelenilmektedir. lakin şarkıyı neden zerrin özer söyler, bu tamamen muamma..
pinkcat
güzelliklerini silah olarak kullanacak kızlardır.hayat denilen sınavda başarılı olmak için zekanın gerektiğini unutan kızlardır.yaşlandıklarında,güzelliklerini kaybettiklerinde çok pişman olacak kızlardır.
freshy
guzel oldugunun farkında mıdır o kadar da bilinmez ama bunu koz olarak kullanıyorsa eğer, çirkin olanlar ya da herkes gibi en nihayetinde guzelliginin bir avuç toprakla ortulecegini idrak edememiş kız modelidir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol