mlkp

darklord
dhkp-c ile hic bir alip veremedigi olmayan sadece strateji ve taktik yonunden farkli bir cizgi zileyen (bkz: kentsel kirsal orgutlenme ikilemi) ordu kanadi kizil mufrezeler olarak bilinen, yakin donemlerde ankara hilton oteline yaptigi bombali saldirida bunlar devrimci olamaz diye nitelendirdigim sivil halka yapilan hic bir saldirinin devrim etigine sigmadigini haykirdigim, amacini a$mi$ illegal parti.
ya basta viva zapatista
8 ayrı ilde yapılan mit, emniyet ve kontrgerilla operasyonları sonucu aralarında genel sekreterlerinin de bulunduğu 40 kişinin yakalanması sonucunda büyük darbe yemiş illegal örgüttür.terör örgütleriyle karıştırmamak gerekir ki terör eylemleri gerçekleştirmemektedir.her ne kadar politik olarak uyuşamasamda faşist tosuncuk gruplara karşı savaşmasını beklediğim bir örgüttür.masum halka zarar gelmesindir.
ankakusu
ona buna kufur edeceklerine birisi cikipta neden teror orgutu olmadigini aydinlatsada bizde aydinlansak. tum medya teror orgutu diye lanse ediyor, biri cikip degil diyor ama gerekceleri yazacagi yerde karsi fikrin savunucularina kufur ediyor.

illegal orgutun nesini savunacaklar o’da merak konusu.

hala teror orgutu olmadigi belirtilmedigine gore ve aksi kani bende olustuguna gore tekrarliyorum bunlar teror orgutu. (teror orgutu olmadigida iddia edilmektedir, gerekceleri baslikta siralanmistir.)
ya basta viva zapatista
bir örgüte terör örgütü denmesi için medyanın ve devletin öyle demesi yeterliymiş kimilerine göre.terör ne, terörist ne/kim? sorularının yanıtları için biraz karteller dışına çıkarak okumak gerekir.eğer bunu yap(a)mazsanız abd’nin ’’benden olmayan teröristtir’’ tanımını destekler ve yarın o pis kuyuda kendinizde boğulursunuz.

bir örgütün-devletin-grubun terörist sayılabilmesi için illegal ve silahlı olması yetmez; bunun yanında masum ve sivillere yönelik korku ve panik yaratıcı katliamlara imza atması gerekir.bu uluslararası hukuktaki meşru belgelerde terör ve terörist tanımlarına neden yer verilmediğinin ya da çok hassas noktalarda yer verildiğinin araştırılmasını da gerektirir.bu ayrım saddam’ın bir diktatör olduğu halde nasıl faşist olmadığı konusundaki ayrım gibidir.adı geçen bu illegal sol örgüt masum sivillere karşı eylem organize etmemekte, bilakis belirli faşizan ve abd bağlantılı hedefleri seçerek eylem yapmaktadır.temel ayrımı bu olmakla beraber daha fazla araştırma yapmak bu anlamda şarttır.onun haricinde legal ve tüzel kişiliğe sahip olup bir çok terörist eylemlerde bulunan devletler, uluslararası ve ulusal firmalar, kamu kurumları, gruplar, stk’lar ve sair mevcuttur.bu adı geçen örgüt illegal , kendisini silahlı olarak tarifleyen ve kırsal bazı bölgelerde çok az sayıda mensubu bulunan bir örgüttür.
matilda83
aksi görüşlere sahip olsamda,hiç bir örgüt ’biiippp cocuğu’ ya da ’topluluğu ’ olarak adlandırılamaz.düşüncelerin böyle ifade edilmesi acizliktir ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın ta kendisidir.
ankakusu
kendilerine karsi yapilan operasyonda ele gecirilen muhimmat ne kadar masum bir orgut olduklarini anlatmaya yeterlidir!!!

http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nid=82911
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=184277
http://www.cnnturk.com/arama/haber_detay.asp?pid=00318&haberid=40877
http://ntvmsnbc.com/news/384776.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol