ülkü ocağı dururken greenpeace e üye olmak

wily blake
batı özentiliğidir.
ülkesinin bağrından çıkmış böyle bir stk (ngo) varken emperyalizmin oyuncagı olmakta ısrar etmenin, atasına, töresine karşı gelmenin anlamı yoktur.
ayrıca böyle zor zamanlarda devlet işlerine kafa yormak yerine börtü böceğin derdine düşeni tarih affetmez!


stella
börtü böceğin, abartmalarla dolu kinlendirici tarihten daha önemli olduğunun farkında olan bir insandan beklenen davranıştır. börtü böcek, çiçek, ot, bulut.. bunlar üstünde yaşadığımız dünyayı oluşturur, ha bak, o dünya biz varolmasak da kalır, ama biz? evet, greenpeace’in ne kadar vaat gerçekleştirici veya dürüst olduğu tartışılır fakat ülkü ocağıyla greenpeace’i karşılaştırmak çok daha tartışılası bir gereksizlik, saçmalıktır.
yorulmaz savasci
ülkü ocağı nasıl olsa yerinde duruyordur.greenpeace yerinde durmuyordur.bir anca grenpeace durdurulur,kendine gelmesi için tokatlanır ve kendisine getirilir.sonra da büyük bir keyfle kendisine üye olunur.haaa...bu arada ülkü ocağı yerinde duruyordur.zaman kaybetmeden yerinde duran ülkü ocağı’nın yanına gidilir.ona da üye olunur.maksat herkesin gönlü hoş olsun.bu da mutlu son.
fastjunkie
(bkz: ülkü ocağında devlet işlerine kafa yoruluyormuş)
ben bugün bunu öğrendim.
vay be, demek lise çıkışlarına gidip çocuk dövmekle devletimize çok şey kazandırabilirmişiz. ya da çevremizi korumak adı altında töremize ve "ata"mıza karşı çıkıyormuşuz.
aslında belki de emperyalizmi böyle komik şeylerde aramak yerine çevremize bir bakmamız sonra da "bir yerlerde yanlış yapıyoruz lan" dememiz lazım. ya da, ya da belki de sayın bilgiçler emperyalizmin oyuncağı derken nickimize bakalım

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol