ırak da taşlanarak öldürülen kadın

goetica
kafasına kayayla vurularak,öldüğü halde tekme tokat dövülerek i$kence yapılmı$ kadındır..suçu nedir ne değildir bilmiyorum ama hiç bir suç bu kadar ağır bi cezayı haketmediği gibi bu i$kenceyi yapanlar da orospu çocuğundan ba$ka bir $ey değillerdir..


http://jebar.info/badaxua.htm



ps:badaxua’nın b si buyuk.
connor mac leod
bunu yapan zihniyeti sadece kınamak yetmez zira,burada insanlığa karşı bir suç işlenmiştir,zira kadınlarına bunu yapan zihniyetin kafalarına kilotonlarca bomba yağması haktır diyebiliriz...
expert3
ya biz cok dinsiz olmusuz, ya da bunları yapanlar insn değiller.bir insan ne yapmış olursa olsun bu sekilde olmeyi hak etmemeli. bu video’yu izledikten sonra kendi insanlıgımdan utandım ben. insallah bunun hesabını allah sorar.
bgat
bunu yapan insan denen varlıklara sıralanabilecek en aşağılık sıfatların bile yetersiz kalacağı anlardır. insan olan da azcık da olsa merhamet, acıma hissi, yürek olur... bir tane zavallı kadıncağıza, ağızlarından salyalar saçan onlarca vahşi-kokuşmuş-çürümüş-kudurmuş hayvanın bu yaptıklarına insan olan dayanamaz.
independence
yapilan vah$i katliamdan daha fazla tuylerimi urperten bir $eyle kar$ila$tim bugun sozlukte.uygulanan vah$etin insan sifati altinda ya$ayanlarin yapabilmesi mumkun degil muhtemelen bu konuda hemfikiriz.fakat diger yandan bir avuc caninin zavalli bir kadini recm benzeri bir $ekilde katletmesinden sebeple "bu insanlari kinamak yetmez.bunlarin ba$ina kilotonlarca bomba yagmasi haktir." fikrini benimseyerek savunan organizmalarin hala dunya uzerinde oksijen tuketiyor olmalari ve bu fikirlerini dile getirmeleri bana kalirsa en az uygulanan vah$i katliam kadar deh$et vericidir, tuyler urperticidir.bir avuc caninin varligi sebebi ile milyonlarca ırak’linin ba$ina bomba yagdirmak fikrini dile getiren ki$inin, goruntulerde izlenilen ki$ilerden yahut amerika ba$kani bu$h’tan farki nedir allaha$kina sorarim size.

aradaki yedi farki bulabilen olursa lutfen bana houston araciligi ile ula$sin, zira konu ba$liginda yazilanlari okudugumdan bu yana du$undum de herhangi bir fark bulamadim.umarim siz bulabilirsiniz.
instrument
onlar da müslüman, biz de müslümanız.

ulan size müslüman diyenin ...... demekle, bilmem ne çocuğu demekle sorunları çok güzel hallediyoruz. ağzımıza sağlık. dilimiz dert görmesin.

ellerinde son model cep telefonlarrıyla vahşetlerini görüntülüyorlar sonra da bunu internet sitelerinde yayınlayabilecek kadar teknoloji kullanabiliyorlar. ama yine de batı ülkelerine göre geri kalmış insanlık nedir bilmeyen bir güruk olarak anılıyorlar, ki hakediyorlar görüldüğü gibi. ondan sonra en ufak bir şey olduğunda, sürekli batıyı modern gösteriyorlar, doğuyu geri kalmış, modern olmayan bir şekilde resmediyorlar diyoruz.

e haksızlar mı?

islamı nasıl tanıyorlar anlatayım. pek fazla dinine bağlı olmayan bir insan olarak batılıların gözünden bakabiliyorum. en azından tahmin edebiliyorum.

islam dinine inanan milletlerde kadın ikinci, ne ikincisi bilmem kaçıncı planda. taşlayarak öldürebilecek potansiyele sahipler, hatta kafasını kaldırım taşıyla patlabilecek yeteneklere sahipler. islam dini insan olmayı, insan canının önemli olmadığını öngören bir din. islam dinini benimsemiş ülkeler sürekli geri kalmaya, modernleşememeye mahkumdurlar.

evet aynen bunları düşünüyorlar. evet aynen bunları düşünüyorum. hatta bunu daha başka yerlere bağlayabilrim. ülkemizin gündeminde cumhurbaşkanlığı seçimi var, en büyük aday ve seçileceği kesin olan bir parti var. herkes bunun sonucunda ülkemizin de geriye gideceğini çok iyi biliyor. yani üstünkörü ne demek istediğimi anladınız. dinimize saygı sonsuz. ama olmuyor.

küfretmekle olmuyor.
bgat
yapılanı din ile bağdaşlaştırmanın çok yanlış bir düşünce olacağı görüntülerdir. burada bir insanlık ayıbı vardır. onlarca kişinin zavallı bir kadına insanlık dışı muamelesi görülmektedir.

şimdi bu görüntülere bakıp da sizin dininiz böyle-şöyle diyerek olaya yanlış bir bakış açısı kazandırmak, görüntüler kadar tehlikelidir zira.

şu bir gerçektir ki, hiçbir din, bu görüntüleri tasvip etmez, böyle bir görüntünün sebebi olamaz.
seeyouindisneyland
zır cahil , mikrop bir milletin yani soysuz , kansız arapların gücünü !!! gösterdiği bu görüntüyle ilgili söylenecek ne var ki.
yüzlerce ibne-orospu çocuğu (ki gerçek ibne bunlara denir)suçu her ne olursa olsun insanın tahammül sınırlarını zorlayan bu görüntülerle allaha yaranmaya çalışıyorlar.kızcağız umarım taşlanmaya başladığında ölmüştür.
bu sözlükte benim fazla küfür ettiğimi göremezsiniz ama görüntülerden sonra dayanamadım.
darısı sizin ananızın-bacınızın başına.
orospu analılar

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol