pena

0 /
darklord
akustik gitar, elektro gitar, mandolin gibi telli calgilari calmaya yarayan, sert plastikten yapilmi$ ucgene yakin $ekliyle piyasada markasiz ve ucuz olarak bulunabilirken, cok pahali marka gitarlarin penalari ise diger isimsiz penalara gore 4 kat daha pahalidir.
(bkz: ibanez)
(bkz: fender stratocaster)
webgum
ahmet durakci’nin cuma gunleri sabah beslere kadar suren muthis programidir. bir zamanlarin encok dinlenen rock ve metal parcalarindan tutun gunumuzde de cok populer olan herturlu metal ve rock turlerini agirlayan muhtesem programidir. insanlar ertesi gunu ise gitmek zorunda olduklari icin programin tamamini dinleyememenin uzuntusunu yasarlar.
webgum
suan yon fm de yayinlanan program. cuma gecelerinin kacirilmamasi gereken programi...
http://www.yonfm.com.tr/anasayfa.php
carpediem
yuksek kaybolma potansiyeline sahip nesne. seffaf kirmizi renkte oldugunda insanlar uzerinde seker etkisi birakabilir, ayni insanlarda penayi yeme istegi de dogabilir. dikkat!!
nuquerna
cok sik kaybettigim, sonunda kendim imal etmeye basladigim nesne.cep takvimleri favori malzemem. en uygun sertlikteler bence. tabi bir de istedigin sekli verebilme avantajina sahipsin.
eldrun
en çok kaybolan şeylerin başında gelir.yere dikey düşüp odanın diğer köşesine gidebilme özelliği vardır.ama bulunduktan sonraki sevinç tarif edilemez.koleksyonu da yapılır.

dunlop’un penaları çok iyidir.insan jazz3’e alıştı mı başka pena kullanamaz.
varsildakiyokluk
cuma geceleri yön fm’de 00:00 da başlayan ve sabahın kör vaktine kadar devam eden program.bunaltır zaman zaman.rock metal çalıyor dj abimiz ahmet beyler.kendileri pek bir sevimlidir,iyidir,hoştur,muhabbetseverdir.gezegenin en şirin insanlarındadandır kendi tabiriyle.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol