köpek gibi aşık olmak

0 /
trex
aşık olmanın bünyede ters etki yapmasıdır,sonunda kaynar suyla ayırılmaya çalışılacak olan aşk türüdür.
igor
oncelikle kopeklerin nasil asik oldugunun bilinmesi gerektigi akabinde bu benzetmeyi "aha kopekler bu sekilde asik oluyor ben de sana kopek gibi asik oldum." seklinde yaparak anlam korunmus ve vurgulanmis olur.



(bkz: kedi gibi asik olmak)
bloody mary
gözün hiçbir şeyi göremeyeceği derecede aşık olmak..genelde bu tarz aşık olanlar sonunda da köpek gibi üzülürler, ağlarlar filan..kötüdür..
chamomile
bir sokak köpeğinin ıslak bakışlarıyla sevgili’nin gözlerinin içine bakmak, bir sokak köpeği gibi sevgili’nin adımlarıyla birlikte yürümek, sevgili kovsa da, "git artık" dese de, gidememektir.
nostalji kralicesi
ask icin herseyi goze almaktir, gurur, onur falan kalmaz artik o sevdiginize ulasabilmek icin caninizi, hatta daha fazlasini bile verirsiniz. onunuzdeki engeller size bir sinek viziltisindan bile daha sessiz ve manasiz gelir.
goetica
bireyin insanlıktan çıktığının kanıtıdır keza köpek gibi a$ık olan birey yeri gelince hayvanlar gibi sevi$ir ayı gibi yer malak gibi yatar daha neler neler yapar..

gerek yoktur böyle atraksiyonlara insan gibi a$ık olsanız da yeter.
akineton
ilk günlerde insan gibi aşık olduğunuzu zannettiğiniz fakat her nefeste onu solumaya alıştığınız kişiyi aylarca göremediğinizde hayatınızda bulunan tüm eksiklikleri görmezden gelip gece gündüz düşündüğünüz kişiye uygun gördüğünüz aşık olunmuşluk tarzıdır köpek gibi aşık olmak.

not:tecrübeyle sabit değildir.ben beceremiyorum böylesine derin aşkları.
ebruli
onsuz kalınca köpekler gibi ulursunuz. o olmadı mı sinirden etrafınıza köpekler gibi hırlarsınız. onu görünce köpekler gibi bir kuyruğunuz olması için dua edersiniz. ona olan sevginizden bakışlarınız köpekler gibi zavallılaşır. köpek olduğunuz için bişey de anlatamazsınız. tek dileğiniz onu ne kadar sevdiğinizi hissedebilmesidir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol