final dergisi dersaneleri

0 /
abyss
lise sonda gittigim dershane. kadikoyde 3 adet subesi vardir. bu subeler rihtim subesi: akmarin yanindadir. caferaga subesi: adi uzerinde caferaga spor salonunun biraz yukarsindadir. bahariye subesi: bahariye caddesindedir. guzel dershanedir. memnun kalmisimdir. girdigim ilk sene universiteyi kazanmamda bana yardimci olmustur.
sak
tamamen reklamdan va yayinlarindan ibaret olan, kaliteli hocasi bulunmayan dershane. en azindan eskisehirde oyle.
rosencruz
fdd yayinlarininda sahibi olan dershaneler zincir.buyuk illerde basarili olmalarina ragmen kucuk illerde sadece finalin adini kullanarak biseyler yapmaya calisiyorlar.
thanes
konya’yailk acildigi sene aptal bir kizla yasanan bir olay
-hangi dershaneye gidiyorsun
-fdd
-o ne kizim
-final dergisi dershanesi
-iiyyyyyyy
pixie
garip isimli kurumlar listesinde ilk 10a girebilecek dersane.
once dergisi, sonra dersanesi cikmis yani... allah allah...
pur3vil
walla bizim bi abi nin manitasi o dershaneye gidince kaptilar onune gelene sevgiliniz varsa finale gondermeyin die.bence sizde gondermeyin noolur noolmazz
schenardi
ben ilkokuldan beridir final dergisi kavramını duyardım ve hafızam beni yanıltmıyorsa o zaman bile reklam anonslarını halit kıvanç yapardı. fakat dersanecilik işinde final grubunun popülerliği yakalaması çok eski zamana dayanmamakta. ya piyasada çok fazla dersane ortaya çıkması ve bu sebeple bireysel üniversite sınavı hazırlığı olgusu ortadan kalktığından giriştiler bu işe ya da biraz da dersane piyasasındna parsayı toplayalım mantığıyla orasını bilemem. fakat bir gerçek var ki final dergisi dersaneleri dersane piyayasında bir popülariteye ve buna bağlı olarak yoğun bir öğrenci katılımına sahipse bunu zamanında dergicilikten yaptığı isme borçludur bu yüzden de dersanenin isminin final dersanesi yerine final dergisi dersaneleri gayet makul bir seçim olmuştur. dersaneiçi eğitimlerini bilmem fakat zamanında öss yaklaşırken bu dersanenin yayını olan bir deneme kitabını çözüp bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki soru hazırlama konusunda belki de öss ye en yaklaşmış; bu sebeple de denemerlinin öğrenci açısındna en verimli olduğu kurumdur. ha dersanecilik başka bir şeydir, dersane bünyesindeki eğitimcilerin öncelikle ders anlatım yeteneğini yeterince taşımaları gerekir; bunların olup olmadığını ben bilemem, bu hususta sözkonusu dersaneye uğramış/uğramakta olan bilgiçlere danışmak ve onların bu konudaki sözlerine güvenmek gerekir.
sirinsem gunahim ne
soru hazırlama sistemleri sayesinde rakiplerine göre daha iyi soru bankalarına sahip olan dershane.
öss sorularına en yakın soruları hazırlayan,en önemlisi zoru yapan kolayı da yapar tarzı artisliklere girmeden sınavda hangi zorlukta çıkacaksa o zorlukta sorular hazırlarlar.
most wanted duygu
akilli gecinen dershane.ozellikle anadolu ve fen liselerinde ki inekleri toplayip ucretsiz egitim verip sonrada finalle kazandilar etiketi yapi$tiran zottirik egitim yuvasi.loser lardan goturuyorlar milyarlari inekleri koruma altina aliyorlar.zaten o adam inek.dakikada 4 tane soru cozen beyin firtinasi.o adam anadolu lisesinde okumu$ fen lisesinde okumu$ ek puani falani filani derken normal olarak hayvan puan cekecek sinavda.bu dombililerde tespit ediyor bu salak geniuslari.bedeva egitim veriyorlar.sonuc dogal olarak o adam sinavda derece yapiyor.yani plan saat gibi i$liyor.ondan sonra yapmalari gereken tek $ey o guzel ani ölümsüzle$tirmek.’’finalle kazandilar’’
’’final kazandirir’’ gibisinden sloganlarla diger milyonlarca adayin gozunu boyayip parayi goturuyorlar.
ineklere ozel program hazirlayan ayrimci dershane.sahibi eminim top sakalli koca gotlu gobekli mercedes slk 200 kullanan bir adamdir.yakinda forbes un en cok kazanan i$ adamlari listesine de girer.

(bkz: fake)
ilseyim
öss’ye hazırlanmaya başladığım sene çalışmaya hiç hevesli olmadığım halde beni gazlayan, su sayede de öss’de gayet iyi bir puan almamı sağlamış dershane. soru bankaları oldukça iyidir. soruları can sıkmaz, gereksiz zorlukları yoktur ama konuyu anlamanı sağlar. bir de bu dershanenin ilk olarak bursa’da bir tane özel okul aşmıştır. sahipleri elazığ’lı oldukları için merkezi de elazığ’lıdır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol