misafirlikte tuvaletin tikanması

mitili
tuvalete gidilmedigi surece problem degildir. ancak tuvalete gidilirse, ve ustune bir guzel de sicilirsa, i$te o zaman problem olabilir. lan ne yapsak, nasil temizlesek falan derken, derken, derken....neyse, temizlenemezse evde bulunan ki$ilerce sicma kabiliyetine hayran kalinir. budur yani olay.
lady rosenred
uzunca bir süre tuvalette rehin kalmaya vesile olabilecek olan olay.şöyle ki; çok sıkışmışsınızdır ve zar zor kendinizi tuvalete atmışsınızdır,akabinde hiç kendinizi sakınmadan koyvermişsinizdir, koyvermişsinizdir de tuvaletin tıkalı olduğunu koyverdikten sonra farketmişsinizdir."ne yapacam lan şimdi ben" diye kara kara düşünürken uzun bir müddet tuvalette kalakalmışsınızdır.daha sonra ev sahibinin "yav olsun boşver, hadi çık artık" diye nerdeyse yalvarmasıyla kurtulabilirsiniz ancak oradan.bir de şu var ki sıçmaya tövbe etmeye kadar götürebilir bu durum,aman diyim..(bkz: tecrübeyle sabittir)
sepulturk
çıkarılan parçanın peçeteye sarıp, ekler diye insanlara yutturulması da denenir bu olaydan sonra. kötü bir şeydir, çok kötü bir şeydir.

edit:berbat yemiş. sana yedirmem merak etme.
expert3
offf, altıma ediyordum az daha a.q.
culp...
pulp...
oh be dunya varmıs.
tık, sırfh .
hasiktir, lan anam, lan gitsene...
lan ne bok yiycem ben simdi.
hay ben bu sansın a.q.
offf, sıcamaz olayım emi. gotum buzussun bir daha sıcamayım.
ehhh ne derlerse desinler, çıkıcam ben.
lan cok pis koktu a.q.
allahım ya neden ben ya neden ben?
bloody mary
derhal bir kova bulunup ağzına kadar su doldurulup tuvalete boşaltılmalıdır.bu eylem iki farklı şekilde sonuçlanacaktır; ya tıkanıklık giderilecek ya da tıkanıklık giderilemeycek ve dışkılar dışarı taşacaktır.her ne kadar 1. seçenek kulağa daha iyi gelse de 2. durumun oluşması sonucunda dışarı taşan dışkılar el vasıtası ile toplanacak ve tuvalet kağıdı ile yerler silinecektir.yerde halı var ise bu riske girilmemeli ve direkt olarak tuvalet ile bağlantı kurulmalıdır..
van ness
kısa çöpün çekildiği durumlardır. halbuki sizden evvel o evde yaşayan biri sıçmış olsa tuvaletin tıkanıklığının sorun olmayacağı mantığıyla hezeyanla sıçılır. yok gider de sen sıçtıktan sonra böyle birşey oluyorsa infial olur. yakında kova veya maşrapa aranmalıdır. o da işe yaramazsa suların kesilmesi için dua adilmelidir ki bahane olsun.
kris kindle junior
tuvaletin tıkanması anında hemen bir sert cisim aranır bulunursa tıkanan yere bastırılır olmadı aman be ben mi tıkadım diyemezsin çünkü sen tıkamışsındır güzelce ev sahibine durumu anlatırsın
mitili
en büyük korkularımdan biri. hayır normalde fazla yemediğim için sık tuvalet ihtiyacım olmuyor ama nedense sürekli misafirlikte mutlaka kakam geliyor arkadaş. dayanabildiğim kadar dayansam da içimde tarifsiz bir korku ve tedirginlikle gidiyorum tuvalete. yapmadığım şey değil çünkü.

asıl şöyle bi şeyle karşılaştığını düşünsene sifonu çekince:

http://visboo.com/img/13022010/19482.jpg

kafamı oraya sokup intihar ederdim herhalde.
elma sekeriiii
tuvaletin tıkalı olup olmadıgını ba$tan anlamak amacıyla bir kaç defa tuvalet kagıdı atıp sifona basmak gereklidir.

sen de dü$ünmezsin tabi. varsa tuvaletle ilgili bir $ey; söylenir diye dü$ünerek girersin tuvalete. sonra basarsın sifona gitmez. su bulanır ama bir türlü gitmez. sen tuvalete gireli 5 dakika olmu$tur ugra$ıyorsundur gitmez. hemen bakarsın etrafına nasıl açabilirim diye...eldiven bulursun bir çift. hemen kolları sıvayıp eldiveni geçirirsin eline, el mecbur elin tuvaletine elini sokmak zorundasındır..
kagıt dı$kı her bir $eyi ittirerek açmaya çalı$ırsın olmaz, parçalamaya çalı$ırsın olmaz . pompa bulursun dolapta onu denersin sonunda açılır gibi olur; kagıt peçete dı$ında bir $ey görünmez.
çıkarırsın elindeki eldiveni içinden aglayarak; ellerini 10 defa yıkarsın.

bu sırada yarım saattir içeridesindir...

- ay elma nerde kaldın?!
+ pardon birsen abla kusura bakma, midem bozulmu$ da...
- aaaaaaaaaaaa! bizim tuvaletin gideri bozuktuuu söylemeyi unuttum sanaaa, nası gönderdin onca $eyii...

yer!!!! yarıl! içine girmek istiyorummmm!
nerobianco
başıma gelmiştir ama ne gelmek;

ıslak bir marmaris kışı yağmur pars pars sokakta.. babam arabadan iner inmez montunun içine alıyor beni küçüğüm o zaman... neyse giriyoruz misafire kebaplar yeniyor ben yemeklerin etkisi ile biraz uyukluyorum koltukta... karın ağrısı ile uyanıyorum anneme ’anne kakam geldi’ diyorum karanlık koridorun sonundaki tuvalete kadar götürülmeyi rica ediyorum..yabancının evi sonuçtas her yerden bir şey çıkabilir düşüncesi..neyse indiriyorum külodumu başlıyorum ’blık blık’ dışkılamaya.. bu arada bir şeyler okumak istiyor bünyem orda erişebildiğim ilk dolabı açıyorum deterjanı alıyorum elime yanındaki yazıları okuyorum. salon sıvı el sabunu damacanası görüyorum onun da arkasındaki yazıları okyorum kimyasallar filan derken birden gözüme kanatlı orkid çarpıyor yeni çıkmış o sıralar. ilgimi çekiyor alıp okumaya başlıyorum..paketin üstü pinçik minçik yırtılmış kullanılmış belli. üzerinde çiçek feralığı yazısını görür görmez koklama isteği duyuyorum.... cıkarıyorum bir tane.. ’snıffff’ kokluyorumm afedersiniz ama bi sike benzemiyo kokusu.. daha sonra yanımda duvardan çıkmış bir musluk görüyorum ki bu musluğun orada ne işi var diye düşünmemle acaba akıyor mu diye açmam bir oluyor tazzikle fışkıran su yerleri ıslatıyor heyecandan elimdeki ped yere düşüp ıslanıyor.. ped’i yok etmenin bir yolu olduğunu biliyorum ama sadece şu çaresiz cümle ağzımdan dökülüyor..

anneeeeeeaeaaaa bitttiiiiiii.............

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol