hiro nakamura

0 /
overload
heroes dizisinin bir karakteri. zamanı bükme, durdurma ve zamanda yolculuk yapabilme yetisine sahip. oldukça sevimli tokyo dogumlu karakter.
ep8’de aynı hem şirin olup sonrasında neo’nun karizmasıda neymiş edasıyla deli karizma yapıp beynimi uçurmuştur.
fahretti
heroes sizisinde uzay ve zamanı bükebilen karakter. dolayısıyla zaman içinde yolculuk, kendini bi yerden bi yere ışınlama vs. yapabiliyor. ilk halleri insana "bundan da hero olurmu canım" dedirtse de gelecek zamanlarda çok karizma oluyor.
abyss
dişini sıka sıka zamanı durduran, uzayı büküp zaman ve mekandan bağımsız işler yapan enteresan kişilik.. o kadar sıradan bir karakter ki ulan bende de var mıdır heroluk acaba diyip saati durdurmaya çalışabilirsiniz.. kasmayın, durmuyo..
nick nicki nickince
gelecekten geldiğinde tanınamamış aşmış şahsıyet.

özellikle nathan petrelliyle kafede geceç dialogları pek bi şekerdir.

- hiro, hiro nakamura.
+ nathan petrelli.
- nathan petrelli, the flyiing maaaaan whooooshh.
+ what?
- we both are şpecial, i keep şecretş.

+ do i win the elections?
- elecşionş, elecşion, haaaa, nathan nathan petrelli, you win the elecşionş, big big differenşe. give me a ride o??
passive
’artık bölümler ilerlese de o şapşal hiro gitse yerine o gelecekteki karizmatik ninja hiro gelse’ dedirten heroes karakteri.
independence
zamani durdurma yetenegi sayesinde kumarda hile yapip agzina sicilan karakter.lan zamani durduraniliyorsun bukebiliyorsun kicina sokabiliyorsun da neden siradan insanlar agzini yuzunu dagitabiliyor senin demezler mi adama.adam elini havaya mi kaldirdi? kis gozlerini sik di$ini zaman dursun dunya donmez olsun bitti gitti.sonra artik sana vurmaya kalkan adamin saclarini sifira mi vurursun yoksa agiz burun dalar misin o senin tercihine kalmi$.mal herif!
angelus
tipi itibariyle gerçek bir çizgi roman karakteri olabilecek şahsiyettir. böyle snoopy tadında bir bireyken en leziz güçlerin bu muhtereme verilmesi insanın kafasında bir soru işareti bırakmaktadır, "acaba ibne senaristlerin bir kıyağı mı bu?" şeklinde düşündürmüşlerdir.
bb
--spoiler--

charlie ye aşık olmuş, zamanda yolculuk yapıp charlie nin ölmesine engel olmaya çalışmış, ancak başarılı olamamış, tam bu sırada da charlie ye aşık olduğunu fark eden dizinin en şirin tiplemesidir.

--spoiler--

(bkz: i did it)
van ness
hangini seçersin deseler olmak istediğim karakterdir şöyle ki:

world series poker ın main event ine katılınır. zamanı durdurursun. ondan sonra flopu turn ve river card ı görürsün. bahisçilerin eline bakarsın. ona göre bahse girer karşındaki d.brunson bile olsa oyarsın.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol