forrest gump

0 /
ups
ayrica bir de forrest’in jeni’ye trip atmaya calisip sictigi bir sahne vardir ki tom hanks bu sahnedeki oyunculuguyla izleyeciye yok yok sen heralde insan degilsin dedirttirmistir...
cocabora
forrest sakat bir cocuktur ancak bu sakatligi onun normal bir insn haline donme arzusunu koreltmemistir.25 yil boyunca inanilmaz zorluklar yasayan forrest sonunda kendisini ulkesinin en sevilen futbol yildizlari arasinda gorur. bu cabalari o kadarla da kalmamis katildii vietnam savasindan bir kahraman olarak doner ve beyaz sarayda seref madalyasi alir. ama en onemlisi de herseyden cok sevdigi sey olan sevgilisinin kalbini kazanip onunla evlenmeyi basarmistir. cok akilli olmasa dakalbinin neyi istediini cok iyi bile forrest ona ulasablmek icin olaganustu bir caba sarf ederek herkese istediini elde edebileceini gostermistir ... basrolunde tom hanks’in oynadigi,1994 yapim, 6 dalda oskar kazanan, 142 dakikalik bir robert zemeckis filmi.defalarca izledigim,ayni sahneler defalarca guldugum cocukluk filmim.
seyhmerat
hem eglenceli, hem dramatik, hem komik, hem huzunlu son derece guzel bir film. surekli kosmasi gercekten apayri guzel bir olay forrest’in ve de tom hanks gercekten asmis bir performans sergiliyor.
sunt lacrimae rerum
akıllı bir adam olmayabilirim ama aşkın ne demek olduğunu bilirim cümlesinin geçtiği filmdir.ayrıca hayat 1kutu çikolata gibidir karşına ne çıkacağı belli olmaz.
solidus
1994 yapımıdır.ku klux klan’dan çiçek çocuklarına kadar yakın geçmişi şöyle bir gözler önüne sermiş ve içinde akıllara zarar göndermeler olan enfes bir bir filmdir.
alchoburn
forrest gump adlı otistik bir adamın yaşadıklarını anlatan film.

özellikle forresta verilen koş forrest komutuyla forrestın futbol sahasından çıkana dek koşması gülmekten öldürür.
cocabora
--hayat bir kutu çikolata gibidir içinden ne çıkabileceğini asla bilemezsin.(forrest’in annesi)
--lanet olsun forrest sen çok zekisin senin zekan 160 falan olmalı(forrest’in komutanı)
--ve bu konuda başka birşey söylemeyeceğim.(forrest gump)
karides kokan mükemmel,bazen duygusal olan göz dolduran çoğu yerde zekice güldüren 90’lı yılların eskimeyen filmi.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol