sike sike bakkala gitmek

owl
kendimden biliyorum, uyuma numarasi yapmana ragmen ev sakinlerinin senin uyanmani beklemesi ve turlu atmasyonlara ragmen bakkala gitme durumudur
independence
yeni evli ciftlerin birbirlerine doyamadiklari anda olur bu.bakarlar ki hava karanlik ve yeni evli ciftimiz halen evliligin ilk gunku zaruri hizmeti icerisindeler.evin erkegi pozisyonu hic bozmadan hanimi takar onune sike sike bakkala kadar gider.fakat olmasi gereken bakkalin onunde ayrilmaktir.
kangaroo
insanin annesinin zoruyla olmayinca babasinin sopasiyla yapmak zorunda oldugu ama ayni zamanda usengeclikten oldugu rezil rusva is
31subat
yazmayayim dedim ancak dayanamadim, gordum ki kimse de tutup olaya sikilen sahis tarafindan bakmamis, yok saymis, sike sike gitmenin hayali ile costukca cosmus, libidolar tavan yapmis. ve lakin olaya bir de sikile sikile bakkala giden sahis acisindan bakmalidir, dustugu icler acisi durum yuregimizi burkmus, sevgi pitircigi kalbimiz acilara garkolmustur. kimse sikile sikile bakkala goturulmemelidir, devletimiz el atsindir evet.
(bkz: sikile sikile bakkala gitmek)
xyclonb
bakkala değil de yine bir yolculuk hikayesi var buna dair:
adam kadınını memleketine gönderecekmiş, seyahat acentesine gidip yer ayırtacak haklı olarak ancak yer olmadığını öğrenir acenteciden ve fakat statü sahibi olduğunu vurguladıktan sonra şu enteresan emir cümlesi dökülür dudaklarından: sen bu kadını sike sike götüreceksin..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol