kadınların vucut tipleri

pixie
işi gücü olmayan bilim adamları, kadınların farklı vücut tiplerini ele almışlar, ve bu tipleri belirlemişlerdir. bu tipleri isimlendirirken ise neyden yararlanmışlardır? tabi ki meyveden sebzeden. neden? çünkü : (bkz: bir manav türü olarak kadın).

bu tiplerden ilki elmadır. homini de gırtlak pufidi kandil tumba yatak kadınıdır. götü göbeği iyice salmıştır, boğazından baklava börek eksik olmaz. lömbür lömbürdür açıkçası. "su içsem yarıyor" kadınıdır. tipik türk kadını bu cinstendir, her türk kadınında istesek de istemesek de biraz elmalık vardır.

ikinci tip armuttur. armut kadınının kalçaları yere göğe sığmaz. omuz ve göğüs kısmı gayet normal olmasına rağmen göbek deliğinden aşağıya inilmeye başlandı mı vücut sabit ivmeyle genişlemeye başlar. kalçalarından emlak vergisi almak bu kadınlar için geçerlidir. sürekli oturmaktan sağa sola genişleyen kalçalar da cabasıdır. türk erkekleri bu armut kadınına hastadır, yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür ülkemizde.

üçüncü tip kadın ters armut kadınıdır. armutu sapı aşağıya gelecek şekilde hayal etmek gerekir. bu kadınların kalça ve göbek kısımları gayet normal ölçülerde olmasına rağmen omuzları geniştir ve göğüsleri kendilerinden iki metre ilerde gider. ikizlere takke değil ancak çanak lazımdır. hepsi senin mi kadınıdır. türkiye’de istatistiklere göre pek rastlanmaz bu kadınlara. nadide sultan türünün son örneklerinden olarak ülkemizi temsil etmektedir.

dördüncü tip elma çöpüdür. elmanın yenmesinden sonra geride kalan çöp şekli düşünülmelidir. omuzlar ve kalçalar normal olmasına rağmen bu kadınların karnı sırtlarına yapışık gibidir. göbek denilen şeyden eser yoktur. tahtadır mübarek. kırıcan mı belimi kadınıdır. ancak türkiyede hiç bulunmaz, ülkemizde türk kası gelenekseldir. hobi düzeyinde göbeği vardır herkesin.

beşinci ve son tip muz kadınıdır. etiyopyadan gelmiş gibidir bu kadınlar. mandalina göğüs, fındık göbek tam bu kadınlar içindir. şiddetli rüzgarda bu kadınları sıkıca tutmak veya bir yere bağlamak gerekir. sıfır bedendir kendileri. genellikle az biraz da kafayı sıyırmış olurlar, bu "ergenliğe henüz girmemiş" görünümlerini korumak için var güçleriyle savaşırlar. türk genç kızlarında pek popülerdir, lakin erkekler hakkaten kemik mi ellemek istemektedirler, düşünülmelidir.

bilim adamlarının yaptıkları araştırmalara dayanan bu entry’mi bütün elma kadınlarına adarım. kahrolsun muzlar, yaşasın göt göbek.
salome
sekil sekildir kadinlarin vucut tipleri ulkemde. oyle meyve tanitimi yapar gibi anlatmakla bitmez kadinlarin vucutlari. oncelikle "tanri boyle yaratmis, elestiremezsin" i hemen imha etmek istiyorum zira tanri oyle yaratmis biraz acimasiz davranmis, hadi genetigi atiyoruz bir kenara simdilik, e be kadin sen duzeltmek icin ne yaptin? sabah kalktin haftada 5 kosuya mi ciktin? ne "sigara mi iciyorsun", "kosamaz misin"? e yuruseydin o zaman o da olurdu. ya da yine sen kadin!, bir fitness salonuna gidip iki agirlik kaldirdin da mi senin kaslarin sekillenmedi sutlac kivaminda kollara sahipsin! bari eve alsaydin iki ’dumbbell’, ay hadi su sisesi bile olurdu 1.5 litreliginden de kaldirip indirseydin. ama sen ne yaptin? annenin actigi borekleri "iihh ihhh harika olmus" diye diye mideye indirdin. uzerine cikolatali kekini yedin. yaptigin en enerji harcatan aktivite "ev supurmek" oldu. gecenin bir yarisi lahmacunlari indirdin mideye, sonra ozgur "gencim ben icerim" dedin ,ictigin biralari egeye doksek deniz seviyesinde yukselme olur be guzel kardesim. sonra da neymis efendim insanlarin dis gorunusleri ile onlari elestiremezmisim, haah sen oyle san! hadi boy kisa onu degistiremezsin de. e azicik dikkat etsen az yesen, saglikli yesen, iki hareket etsen.

neyse gelelim vucut tiplerine; simdi efendim geometrim kotu olsa da hatta ne oldugunu bile tam olarak bilmesem de geometrik sekillerle anlatmaya calisacagim kadinlarimizin sekillerini, semallerini:

ucgen: "dapdaracik omuzlar", "camasir sepeti eninde bir kalca" temel ozellikler. bunlarin bir de alt cesitleri mevcut; dar omuz-genis kalca altina kalin bogum-bogum bacaklar ve ayva kivaminda gobek bir de yine dar omuz-genis kalca fakat duz bir karin ince bacaklar ve kollar. fakat her ikisinin de ortak ozelligi etlerinin onceleri puding kivaminda olmalari sonralari ise sutlac halini almalaridir efendim. anlayacaginiz vucudundaki kas orani mumkun oldugunca dusuk, yag orani ise mumkun oldugunca yuksek. peki buna sebep nedir?
1. genetik faktorler (kosuya cikmamis buyuk buyuk babaanneler)
2.bilincsiz beslenme ve hareketsizlik

kare: kisa boy, ayni genislikte kalca, omuz ve bel. evet bildiginiz kare efendim. hem boy yok bir de uzerine yemis yemis tuvalete gitmemis, olmus size kare. oturdugu yerden kalkamiyor. sanirim daha ayrintiya girmeme gerek yok her sey cok net. gozunuzun onune gelmistir. umarim aynaya bakinca gormuyorsunuzdur! peki sebepler?
1.genetik faktorler ( saga sola egilip- kalkmamis, kultur-fizik hareketleri yapmamis buyuk buyuk anneler)
2.bilincsiz beslenme ve hareketsizlik, halter kaldirmak.

dikdortgen: ayni karenin sahip oldugu olculer fakat bu defa boy uzun. "katana" diye tabir edilen kadin tipi efendim. "sebepler" ise yine kare ile ayni. ek olarak "gulle firlatmak".

ters ucgen: bu defa dar olan kisim kalca, genis olan kisim ise omuzlar. yine bunlarda kendi aralarinda ikiye ayrilmaktalar. bir yanda omuz genis- kalca dar ve oldukca kilolu bir kadin gogusler birer yetiskin erkek kafasi, gobek kat-kat lahana, bir omza konan kus obur omza ucarken yoruluyor, ve tuhaf bir sekilde dar kalca ile ince bacaklar diger yanda ise kilo almamis bir beden hatta fit fakat gobek yapmaya pek musait belki az gobekli, harika uzun ve bicimli bacaklar ama kisa bir govde ile genis omuzlar. bazilari modellik yapiyor bunlarin efendim. ama cok cok dikkat etmeleri gerek kilo almamak icin. sebeplere gelince:
1.genetik faktorler (mekik cekmemis buyuk buyuk anneanneler)
2.dengesiz beslenme, ust vucuda agirlik vererek spor yapmak, yuzmek

daire: kisa, sisman ve yuvarlak hatli kadinlarin daire seklinde vucutlari olur. yuvarlatilmis omuz baslari, bogum-bogum kollar, kisa bogum bogum bacaklar, yuvarlatilmis kalca kemikleri. sebepler ise:
1.genetik faktorler (yerinden kimildamamis buyuk buyuk anneler)
2.dengesiz beslenme, "oblomovluk" .

daha fazla geometri bilgim yetmediginden anlatmaya simdi objelere geciyorum;

kum saati: yuvarlak bir kalca ayni ebatlarda yuvarlak omuzlar ve ince kivrimli bir bel. uzerine top-top kivamli memeler, hafif dolgun bir popo, az yagli fakat bicimli bacaklar. eger spora yaparsa bu arkadas gayet fit bir vucuda sahip olabilir. ayrica erkekler bu tip kadinlara bayilirlar.fhm, esquire, playboy vb dergilerde boyle kadinlara bolca, yurdumda ise azca rastlanir. e boyle olmaya faktor nedir?
1.duzgun bir genetik harita
2.duzgun bir genetik harita

sopa: dar,dar,dar,dar,dar...ince,ince,ince,ince,ince...duz,duz,duz,duz,duz,duz... ince, uzun ya da kisa, memesiz ,poposuz kadinlardir bunlar. kemikleri sayilir. garson beden bir cocuk gibidirler. sebepleri:
1.genetik faktorler (ask acisi cekmis, ince hastaliga tutulmus buyuk buyuk babaaenneler)
2.istahsizlik

milliyetlere gore bir dagilim da mevcut;

brezilyali: bu tip kadinin vucudu bence enfestir, harikadir, muazzamdir, seksidir. neyse hemen geciyorum tiplemeye; harika yusyuvarlak tabiri caizse "tas" gibi bir popo, onden bakiyorsun dar bicimli kalcalar arkaya bir donuyor "o ne yaaa". ince bir bel ve dumduz bir karin, elma kivaminda sert memeler, bicimli genisce omuzlar ve yine bicimli hafif kasli kollar veee ustu kalinca- kasli- yururken titreyen cinsten - baldir kismi ise ince ve bicimli bacaklar. boyle kadinlara bizde rastlamak cok zor oluyor, ama yok degiller. sebep?
1.genetik ve genetik
2.dengeli beslenme, spor (muhafaza etme amacli)

bir kac kadin tipi daha var lakin muthis sikildim, insallah baska bir zaman editlerim. offfff!
spongebob
şişman, balık etli ve ince olmak üzere üç çeşit kadın vücudu tipi vardır. en ideali balık etli kadınlardır. birde hafif kalçası çıkık kadınlar vardır. bunlar genellikle zenci hatunlardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol