nursun erel

webgum
siyasal bilgiler fakultesi basin yayin yuksek okulu mezunudur.
meslek yasamina anadolu ajansinda ic haberler muhabiri olarak basladi(1980), 1982 yilinda tercuman gazetesine ekonomi muhabiri olarak gecti.
1990 yilinda devlette gorev alarak, once donemin maliye bakani adnan kahveci, daha sonra devlet bakani tansu ciller ’in danismanligini yapti, yil sonunda bu gorevden istifa etti.1991-1993 arasi cumhuriyet, 1993-1996 arasi milliyet gazetesinde ekonomi muhabirligi yapti.1996 haziranindan bu yana kanal d ana haber bulteni icin genellikle siyasi icerikli ozel haberler hazirlamaktadir. haber dalinda cesitli kuruluslarca 4 kez yilin gazetecisi odulune deger bulundu. ali bilge ile ortaklasa kaleme aldiklari ‘tansu ciller’in siyaset romani’ adli kitap bilgi yayinevi tarafindan 1994 yilinda basildi. daha sonra tercuman gazetesi’ne geri donerek bir sure daha orada calisti.
daha sonra hamambocegi sendromu isimli kitabinda cesitli roportajlarina yerverdigi bir kitap yazdi. en son nokta dergisinin ankara temsilciligini aldi. nokta dergisi ankara burosunun kapanmasiyla meslegini duraklatti.

hala arada bir onemli gorusmelere, veya olaylara kosturmaktadir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol