türk işkencesi

optimus prime
idam edilecek 1 adama yapılan 1 işkence , 1 levha ateşte ısıtılır , idam edilecek adamın başı kesilir ve kesilir kesilmez hemen bu levhanın üstüne konur. levha üstüne konulan kelle yaklaşı 2-3 snye daha yaşar ve ölü bedenini görür.
su hayat bitsede gitsek
eski turklerde kullanılanı;genıs bir agac kokunden sokmeden kesilir,ici oyulur,idam cezası alan kişi oyugun icine oturtulur.gunesin altında,gunlerce yemek su,butun ihtiyacları verilir.sadece tuvalet ıhtıyacı verilmez,oyugun icinde tuvaletini yaptıkca ure asit yavas yavas adamı curutur.
su hayat bitsede gitsek
orta asya turklerınde uygulananı;kişinin sacları kazınır,basına keci derisinden yapılma bere gecirilir,gunesin altında deri bere ıslatılır,ve gunlerce hıc cıkarılmaz,keci derisi kurudukca kuculur,cıkmaya baslayan saclar da ice dogru buyur.bu iskencenın sonunda kişi hayatta kalır(evet)ama tam bir robot olur.ne dersenız yapacak haldedir.yasamı boyunca bole kalır.buna mankutlastırma denılır.
su hayat bitsede gitsek
orta asya turklerinde bir stil daha;kişi agaca keci derisinden yapılma sicimler ile baglanır,bu sicimler tuzlu su ile ıslatılır.kişinin yemek yemesi saglanır.kişi kilo aldıkca bedeni buyur ama sicimler kurudukca govdeyi keser.kişi gunlerce suren bu iskence ile sicimler ile lime lime kesilir.
su hayat bitsede gitsek
osmanlı donemınde kullanılanı;kişi olmeyecek bir sekilde kemıkleri kırılana kadar ufalanır,darbe ile degil resmen ufalanır,daha sonra topun icine konulur ve top ateslenır.
su hayat bitsede gitsek
orta asya turklerınden bir stil;kişinin ayak tabanlarına tuz surulur,kecilere yalatılır.kecinin dili puruzlu oldugundan zaman ile ayak derisi asınır atrık deri kalmaz ve et gozukur ama tuzlama ve yalatma devam eder artık kişinin dayanım gucune göre bu gunlerce, haftalarca surer.
su hayat bitsede gitsek
turklerin ve cinlilerin ortak patente sahip oldukları;kisinin sacı kazınır,yere sırt ustu uzatılır tam alnının ortasına veya kafanın tam ustunde ortasına gelecek sekilde bir kova dan damla damla su damlatılır.beyin zaman ile bu damlaları gulle etkisi ile algılar kişi olmez ama suurunu ve aklını kaybeder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol