confessions

donau

- Yazar -

  1. toplam entry 62
  2. takipçi 1
  3. puan 45967

recep tayyip erdoğan

donau
yaklasik olarak özal cizgisinde gitmeye calisan basbakan.. özal zamanlarini iyi hatirliyorum hakkinda söylenmedik söz yapilmadik hakaret kalmamisti, ama yillar sonra hala "türkiyenin önünü acan basbakan olarak hatirlaniyor".. tayyip erdoganin bazi dengesizlikleri düzensiz cikislari falan sayilmassa cumhuriyet tarihinin en basarili basbakanlari arasinda yerini alir.

yok suna söyle dedi ciftciye kizdi(ayrica sözkonusu ciftci denen zatin ne tür bi mal oldugu sonradan cikti ortaya) falan tarzinda basit degerlendirmeler yapilirsa seyimizin uzunlugunun ötesinde önümüzü göremeyiz.. icraatlarinin yansimasina bakmak lazim bir siyaset adamini degerlendirirken.

tayyip erdogan dönemi bütün hata ve yanlisliklarina ragmen cumhuriyet tarihinde ülkenin merhale kaydettigi cok önemli bir dönem olarak yerini alacaktir, tipki özal dönemi gibi.. gerisi kuru gürültü, tencere dibin kara , senin bokun niye daha kahverengi vs.. muhabbetinden baska birsey degil.

devlet bahçeli

donau
elinde urganla miting yapan urganci siyasi lider.. seviyesini ve ne kalitede bir adam oldugunu belirlemistir bu hareketiyle, gerci hos tam anlamiyla adam yerine falan koydugumuz yoktu ama olsun ona gönül verenler kendisini gercekten bir adam saniyorlardi, is karsinizda ip cambazi eksik aktör devlet bahceli.. akillara sayan .. hayirli ve ugurlu olsun

cem uzan

donau
ülkenin yaklasik 20 milyar dolarini dolandirmis bir ailenin has evladidir. dolandirma islemi resmi olarak baba ve büyük agabey tarafindan yapildigi icin bizim cem uzan cok hakli olarak "benim bu dolandirma isleriyle hic alakam yoktur" demektedir.

baba ve agabey yurtdisinda kacak durumdadir.. interpol dünyanin her kösesinde fellik fellik ariyor kendilerini ama ne hikmetse henüz bulunamadilar..bulurlarsa sanirim iyi bi öpecekler önce. cumhuriyetin en büyük vurgununu yapmislardir, dile kolay 20 milyar dolar !

genc parti acaba hangi paralarla kuruldu dersiniz? cem uzanin cep harcligiyla degil heralde, biryerlerden milyon dolarlar akti buraya ama nerden.. bilen lütfen aciklasin..

bu arada cem uzan nasil utanip yüzü kizarmadan parti kurup secimlere katiliyor derseniz, bu adamin gecmisine geldigi kökene bakmakta fayda var.

yurdum insaninin belli bir bölümü bu sahsa oy veriyor, söyleyecek söz yok, gülsemmi aglasammi bilemiyorum

mustafa sarıgül

donau
meydanlari sallayabilecek tek "solcu" lider ... deniz baykal sirreti yüzünden hic haketmedigi bir bicimde chp den atilmistir. chp ancak mustafa sarigul liderliginde akp ye alternatif olabilir ve akp nin oy deposu olan varoslara ulasabilir.

367

donau
chp nin köhnemisligine iliskin milliyet gazetesi yazarlarindan metin munirin müthis carpici yazisi :
http://www.milliyet.com.tr/2007/04/27/yazar/munir.html

ahmet necdet sezer

donau
ürkek utangac yapisina bakilip aldanilmamasi gereken hukukcu, kafasi attigi zaman basbakanin kafasina kitap firlatip ekonomiyi allak bullak etmesini ülkeye 20 milyar dolar kaybettirmesini de bilmistir.. bir an önce gitsin ve ilk elden chp ye katilsin. kendisine baska yer yok cünkü

abdullah gül

donau
cumhurbaskanligi makamina o sempatik gülümseyisi ve dünya vizyonuyla, bugünkü cumhurbaskanindan on kat daha fazla yakisacak olan önümüzdeki yedi yilimizin cumhurbaskani.. kendisini bu makama getirenleri tebrik ediyorum
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol