sinir krizinin eşiğindeki kadınlar

ibibikler oter otmez ordayim
sağlık sorunları yoksa, büyük ihtimalle o hale gelmelerine bir erkek neden olmuştur.
kadın erkek ayırmaksızın, aşk adına bir insan için çıldırma noktasına gelmek, her koşulda zayıflık belirtisidir. (ölüm, hastalık gibi konular hariç tabi)
rdm
önüne kamyonla çikolata dökülmesi gereken kadınlardır bunlar. çikoltaları yiyip krizlerinin geçmesi beklenmelidir ki aradan zaman geçip o çikolatalardan aldıkları kalorilerin kiloya dönü$üp tekrar krize girdiklerini görebilesiniz.
pixie
bütün gerçekler susar, hormonlar konuşur. kadın hormonların emri altında yaşar. ruh hali saniye saniye değişkendir. sinir krizinin kapıda olması şaşılası birşey değildir. kadın için de pek zevkli değildir bu durum. zil takıp oynatmaz.

erkekler için ise idrak edilmesi pek güçtür, nedense onları "kaç abi kaç fırtına geliyo" diye uyaracağına iyicene dürter. hani, bişeyi düşünmemek için çaba gösterirseniz iyice düşünürsünüz ya, erkek de kadının üstüne allah allah allah nidalarıyla saldırır. önlenemez birşeydir bu. içgüdüdür hatta.

velhasıl diyeceğim odur ki, suç tamamen hormonların. kahrolsun hormonlar. yoksa kadınlar gayet sakin gayet sessiz.. evet. hatta uysal.. muhallebi gibi muhallebi.. ağzı var dili yok..
sipsi
bazıları hiç belli etmez eşikte olduklarını. bir anda kafanıza kül tablası yemiş halde bulabilirsiniz kendinizi. kahvede de arkadaşlarınıza anlatırsınız gömleğinizi kafanıza bastırırken:

- abi güzel güzel konuşuyorduk, hatun birden psikopata bağladı yaaa!


elma sekeriiii
dengesiz kadınlardır, kendimden biliyorum.

hayatındaki her $eyin düzgün gidiyor olması; ve aniden çıkan; üstüste patlayan olumsuzluk artı dert ta$ıyan olaylar kar$ısında sinirleri yıpranan; en ufak bir $eyde alevlenen di$ilerdir bu insanlar.

biraz uzak durun ki kendilerine gelsinler. noldu noldu diye kafasına ü$ü$en ya$am formlarından biri olmayın siz de.


(bkz: aaa bu benim lan)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol