azer bülbül

0 /
independence
eline mikrofonu aldigi anda muhtemelen mikrofonun elektriginden oturu carpilan ve mikrofonu birakana kadar kendi ekseninde titreyen, sol yanindan kur$un yemi$ $arkici.
devourthedamned
azer abimiz gercek bir alkol adamidir,kendisini istiklalde arkadaslarinin kollari arasinda tasinirken kolayca gorebilirsiniz.gittigi mekanlarda mekandaki bayanlara sarkmasiyla da unludur.bir ara uyusturucuya sarmisti halen kullaniyor mu bilmem;ama kalender bir insandir.gercekten de titrer.
made in heaven
unlu olduktan sonra karisini terk eden ve yanlis hatirlamiyorsam,utanmadan kameralar karsisinda eski karisi icin yanima yakismiyordu gibi bir laf eden titrek.
xerxes
hastası olduğum süper bir sanatçı abimiz. önümüzdeki sene eurovision şarkı yarışmasına onunla katılırsak bütün puanları toplarız gibime geliyor. lordi bile kazaniyorsa, bizim de azer bülbülümüz var.
pistimsah
varoşların buluz sanatcısıdır kendisi severiz sayarız içerse kendine sıçarsa kendine bizi alakadar etmez onu severiz uzun havaları ve kör kurşun şarkısı ile ayyaş aleminde iyi bir yere sahiptir.
newsted35
elazığ’da verdiği konserde çıkan kavgada bir kişi linç edilerek öldürüldü.gece flash tv haberlerini zil zurna sarhoş olarak telefona bağlanarak "yeaaaav ben ne bileem babacım niye çıktı kavga" diyen titrek sanatçı.ayrıca kendisini bu ölüm onu pek etkilememiş ki "babam ölse sahneye çıkarım" demiş.
independence
hakkinda cok konu$tuk cok ettik ama insan uzuluyor dogal olarak.

kimi haberlere gore kaldigi otelde ölü bulunmu$, kimi haberlere gore kaldirildigi hastanede hayatini kaybetmi$. nihayetinde aramizdan ayrildi. topragi bol olsun.
independence
yogunlukta olan haberlere gore kaldigi otel odasinda olu bulunmu$. olumu $upheli gozuktugu icin savci soru$turma ba$latmi$.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/19622852.asp
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol