ellen degeneres

nihilist
her ne kadar ellen show ve golden globe sunuculuklarının altından basarı ile kalksa da fikrimce 2007 oscar torenleri sunuculugunun altından kalkamamıstır kendileri. bilenler bilir oscar torenlerinde sunucuyu gosteren yer acılıs konusmaısdır ve ne yazıkki 10 senedir izledigim oscar torenlerinin en kotu acılısı olmustur. gerci bu keyifsiz acılısda bu seneki homoseksuel ve cevre dostu oscar zihniyetinin payı yadsınamaz ama gecmis senelerde anti teror, anti savas temalı oscarlar dusunulunce bu bile sebep olmaktan cıkıyor. al gore’lu bol lezbiyenli bir oscar ile ancak bu kadar oldu seklinde dusunenlerinde sayısı azımsanamayacak kadar fazla. ama ellen’ın bu isi kotaramadıgının yegane kanıtı sanırsam oscar gunu ertesinde tanıdıklara anlatılan esprlernden enstantenelerden birinin bile icinde ellen’ın gecmememisidir. sahsım adına benim milleti cevirip cevirip analttıgım tek enstantane 3 sakallının martin scorsese’ye verdigi en iyi yonetmen odulu sırasında yaptıkalrı espri ve scorsese’nin kendisini raging bull, goodfellas, aviotor, gangs of new york gibi filmleri ile gormezden gelen akademiye godnerme ile dolu olan "bir daha bakın lutfen zarfa, emin misiniz?, ben mi kazandım?" seklinde yağtıgı espri idi. bence hem ellen hem de biz oscar sever izleyiciler icin tatsız bir tercih oldu ellen degeneres. bize whoopi goldberg’ü geri verin diyorum buradan yetkililere...
stella
(bkz: ellen)

gerçekten çok komik bir kadın. ayrıca lezbiyendir.

vikiden:

ellen degeneres, (d. 26 ocak 1958, louisiana) amerikalı aktris ve komedyen. stand up kariyerine teksasta, küçük bir kulüpte başladı.

ellen isimli dizide başrolü oynadı. 1997’de lezbiyen olduğunu açıkladıktan sonra birçok tepkiyle karşılaştı ve dizinin de popüleritesi arttı. birçok firma (başta chrysler olmak üzere) diziden sponsorluğunu çekti. fakat dizi yine de bir emmy ödülü almayı başardı.

1997 ile 2000 yıllarında arasında aktris anne heche ile beraber oldu. 1999’da anne heche ile evlenmeyi planladı ancak başaramadı. 2000 yılında 3,5 yıllık ilişkisini noktalayan ellen degeneres aktris ve fotoğrafçı alexandra hedison ile birlikte oldu. 2004 yılında da dört yıllık ilişkisini noktalayan ellen, şu anda aktris portia de rossi ile birlikte yaşamaktadır.

25 şubat 2007’de yapılan 79.oscar ödül töreni’ni sunmuştur.

komedyen-aktris ellen degeneres 1982 yılında amerika’nın en komik insanı seçilmiştir.


: anne ile ellen tanıştıklarında anne heche lezbiyen değildi. ya da ellen onun lezbiyen olduğunu bilmiyordu orayı tam dinleyemedim. herkes birbirlerine aşık olduklarını söylüyorlardı. hatta saç kesimleri bile aynıydı, her yere beraber gidiyorlardı. bu sıradalar anne’in onu erkeklerle aldattığı dedikoduları ortalarda dolanıyordu fakat ellen bunlara kulak asmadı. fakat anne, 3,5 yıl sonra, aynı sette ellen’la beraber çalışan coley lefoon’la bir ilişkiye adım attı. bu olaydan sonra ellen ann’le tüm bağını kesti ve ne yüzsüzlüktür ki anne heche, lefoon’la birlikteliğine objektifler karşısında devam etti. böylece anne heche’in kariyeri için yalan söylediği herkes tarafından anlaşıldı.

tncycc
e2 de öğlen kuşağında yayınlanan programın sunucusudur.ülkemizde yayınlanan kadın programları saatine denk gelmesi süper olmuştur.çok hoş bir üslübu vardır lezbiyen olması antipatiklik yaratsada idare eder derecede sov sunucusudur.
hmmmmmtmmcnm
e2 de bir zamanlar programını hiç kaçırmadığım, piyasadaki birçok kişiden daha tatlı tarzı olan, sevgilisiyle hikayelerine bayıldığım hatun. programı şahanedir.
nevrasteni
e2 hayattayken, yaptığı yardımları ağzım açık, imrenerek izlerdim. çok sağlam sponsorları vardı. her bölümde mutlaka bir yardım yapar, insanları buna davet ederdi. kapanışta da birbirinize iyi davranın derdi ve bu bence çok hoş bir şey. rahatça konuşur ve dedikodu koparırdı. bir de aklıma gelince hemen all the single ladies diye bağırasım ve ellerimi sallayasım gelir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol