lost kidy

0 /
alchoburn
evden kaçmış çocuk görüntülü çömezimiz...çabucak hoşgelmesini bekliyoruz.

edit: nitekim tam anlamıyla da hoşgelmiştir şimdi
redcrow
istanbul’u özlediği için sıksık ağlayan bilgiç.bir an önce kendi özgürlüğünü kazanıp istanbul’una kavuşmasını diliyorum..
capt it all
bir adet hayvanat bahçesi sahibi yazar. kedinin bir fazla mı geldi bilemiyorum bilmemkaçıncı kattan yere atmıştır. yazıktır o zavallı kediye.
independence
bi cekti gitti bir ara, ama sonra nasil bir donu$ donmu$se artik klavyesi ile sozluk arasindaki mesafe saliseler ile olculur hale gelmi$.nefes almaksizin yaziyor ma$allah.
lost kidy
şaşkın yazar. en çok sinema hakkında ve mimari hakkında yazmayı seviyor ama mimari hakkında yazıp bir sürü sıkıcı baslık acmaktansa sinema ile ilgili yazmaya çalışıyor ama her arama yaptığında şaşkınlıgı biraz daha artıyor. zira hakkında sayfalarca yazılabilinecek filmler hakkında 1 bazen 2 sayfa yazıya ancak rastlıyor. ama sol frame de bir sürü dangalakca ve baslık olmasına tepkili. sözlük nedir sorgulaması yapmakta içten içe.
emma the gold one
zannediyorum ki oturup kendisini okuduğumu ve ne tür bir mal olduğunu sorguladığımı düşünen bilgiç. hayır arkadaşım ne tür mal derken sizden söz etmiyordum alınganlık buyurmuşsunuz.

kendisinin de belirttiği gibi israil bir insanlık suçu işliyor. bunu yardım gemisine saldırmadan önce de işliyordu. eleştirilmesi gereken şu anki hükümet politikasıdır. fakat önceden eleştirmeyen insanları da şimdi canları yandı da ağlıyorlar diye yermek çok saçma olacaktır zira kimse de ne zaman tepki göstereceğini ne zaman ve nerden hangi yolla yardım edeceğini bize soracak değil.

duyarsızlığı ve ayrıca sistemik aklamayı cahilce destekleyenleri eleştiren insanları ise sağduyulu olmamakla suçlamak yanlışın altını kırmızı kalemle çizmektir.

arz ederim. tanışmış oldum.
emma the gold one
henüz bir saat online süresine erişmeden ahkam kesme cürretinde bulunduğum bilgiç. nickaltı sataşma içeren entrysi ile ilk temasımı sağladığım bu cici arkadaşın yanlış anlamış olabileceğini düşündüm ve kısa bir mesajlaşma oldu akabinde gelip kendisinin tercih ettiği yoldan yani nickaltından da bu alınganlığını duyurdum. burada çençen kendisiyle kapışacak ne vaktim ne sabrım var. bu sebepten wall-to-wall tekniğiyle nickaltlarında koşturmanızı da istemem.

yeni bir yazar olduğunu ve kendisinin de yanlış anlaşıldığını ve fakat ’ben dönmezem yolumdan’lığa bok sürdürmemek isteğinden sürdürdüğünü ve birkaç espriyle kendisinin de fark edeceğini düşünüyordum ki değilmiş. düzenli bir yanlış anlayanmış. kesintisizmiş. istikrarlıymış.

kendisi için yazdığım garbage içerikli entry kişilik haklarına saldırı içerdiği gerekçesiyle silindiğinden bu şekilde -açıkça- tekrarlamak zorunda kalıyorum:

kişiliğini zerre bilmediğimden kişiliği için değil sözlük yazarlığınadır yorumum. garbage entryler yazan garbage bir yazardır nazarımda. (en azından bana okuma fırsatı verdikleri bunlar oldu şu kısa sürede) had meselesine hiç girmiyorum. insaf.
lost kidy
sözlüğe gelip özel mesajlarla ve aleni olarak hakarete maruz kalan yazar. kendisini daha çok buralarda göreceksiniz. üzgünüm...
emma the gold one
kiddy kiddy hallere bürünecek kafada değilim arkadaşım ama tahrik ediyorsun resmen.

’’ahaha şikayet edilip de entrysi silinince çıldırmış yazar’’ bilmem ne diye bikbikbikleme git bir güncel başlıklara yaz yahu... garbage entrylerin işte bok gibi ortada. bunda değişen bir şey oldu mu? olmadı. 1000 kere yazsam ve 1000 kere silinse olacak mı? hayır. hatta iyi ki silindi ki entrymi açma fırsatı buldum ki çok çok açıkça yazmadıkça anlayamadığını fark etmemle hemen hemen aynı ana rastlar. garbage ın açık formu olan entryde bile ’’yeni bir yazar olduğunu...... düşünüyordum ki değilmiş’’ cümlesini bile anlamayıp ’’ahahahaa yeni yazar mı hihihihi’’ diye houstonuma konan bu gence hayatta başarılar diliyor ve işime dönüyorum.

şimdi aklınsıra ayarlaştığımızı falan da düşünüyorsundur sen aydınlatayım: yok o böyle olmuyor. daha hardcore bir tarzım var. acaba uzun cümleler kurduğumdan mı anlayamıyorsun bu sefer de ya? neyse o benim kaygım olmasın artık herkesin bir frekansı var elbette. - ehe ehe ehe yeni yazar mıyım sandın oho oho oho-
independence
kendisine anlam vermek guc, cok guc.

once $u;

#958285

ardindan durumun gerizekaliliginin bilincinde olan ben ve diger yazarlarimizin konu ile alakali yazilari ve yine ardindan da $u;

#958418

ya arkada$im, kim duzenliyor bu anketi, twitter resmi olarak mi duzenliyor? nicin senden ba$ka kimsenin haberi yok bu anketten? benim bildigim kadari ile birisi bir diger ki$iyi follow eder ve ancak o $ekilde okuyabilir onun yazdiklarini, sen kimleri follow ettin boyle ya? ben $imdi twitter da dunyanin en muhte$em internet sitesi adi altinda bir anket duzenlesem ve 1 numaraya bilgi sozluk’u eklesem ama google’i eklemesem, google ana merkezine herhangi birisi mail atar mi "bakin sizi listeye bile eklememi$ler, bu cok du$undurucu" diye?

eskiden yazilarini begenirdim kendisinin, izledigi filmler kitaplar vs. hakkinda yazardi ancak sozlukte yeniden aktif(sozde) olma karari verdiginden bu yana cok iyi niyetli olmadigini du$unuyorum bize kar$i. hayir diyelim ki elemanin biri bizi sallamadi ve anketinde yer vermedi, lan ben ya da biz neden alinalim buna, bunun nesi du$undurucudur? madem bu kadar du$uncelere sevk ediyor bu sozluk seni, daha ne yapiyorsun buralarda?

aklin 10 kari$ havalarda gezdigi ergen ya$larin sozluk databaseine yansimasi da bu $ekilde olsa gerek. sonra ben bu yazilanlara kendi fikirlerim dogrultusunda tepki gosterince "vay efendim sen yazarlara ayar veriyorsun, vay efendim sen sozluk sahibi oldugun icin boyle yapiyorsun, $oyleydi boyleydi". e sen bu denli sacmalamak icin buradaki varligini surdurmeye cabalarsan, bir yazar olarak ben daha neler yaparim sana da ayarlara gipta ile bakarsin. tatli su kurnazligi yapmayin arkada$im, sizin gittiginiz yollardan bizim senelerdir gidi$ donu$ acik biletlerimiz var teyyare ile.
lost kidy
kendi kendisini açıklamak zorunda kalan yazardır. bilgi sözlüğü yazdığı ilk sözlük olması sebebi ile sevmiş ama sevmiş diye de herşeyi ile kabullenmemiş, bildiğinden şaşmamış, eleştirmekten ve tepkilerden kaçmamış kişidir. bu sözlük boş, sol frame ottan boktan başlıklardan geçilmiyor demekten çekinmemiş, tematik başlıkları gün içinde kullanımın az oldugu zamanlarda açın tepkisine ragmen tematik girmiş, okudugu kitabı, izlediği filmi paylaşmış, hiç değilse kendi mesleği ile ilgili bilgilerden bir kısım girmeye çalışmıştır. sık sık sözlükte gördüğü yanlışlar sebebi ile sözlüğe yazmaya ara vermiş ama bu son seferindeki gibi açıktan ayar verme ve cemaatcilik ile karşılaşmamış, ya da farkında olmamıştır. evet eğlenceli değildir ve belki de sanal bir ortam için fazla ciddidir, belki çok iyi bir espri anlayışı yoktur amma velakin bir sözlük yazarı olmak için bunlar da çok gerek değildir sanırım. sözlük sahibi ile reel hayatta hiç bir alıp veremediği olmadıgı halde özellikle sözlük sahibinin son yazısında alenen hakarete maruz kalmıştır. amacı algılanamamıştır evet dogru çünkü eleştri nasıl birşeydir bilmeyenlere eleştride bulunmaktadır. hata kendisinindir. gördüklerini söylemese sussa birazda şakşakçı olsa gayet sevilebilme potansiyeli bile barındırmaktadır. kalırsa aynen bu şekilde davranmaya devam edecektir. bu sebeple ;
(bkz: zoruna gittiyse uçur beni indi)
demektedir.
(bkz: çokta fifi)
(bkz: benim için davos bitmiştir)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol