lost kidy

independence
kendisine anlam vermek guc, cok guc.

once $u;

#958285

ardindan durumun gerizekaliliginin bilincinde olan ben ve diger yazarlarimizin konu ile alakali yazilari ve yine ardindan da $u;

#958418

ya arkada$im, kim duzenliyor bu anketi, twitter resmi olarak mi duzenliyor? nicin senden ba$ka kimsenin haberi yok bu anketten? benim bildigim kadari ile birisi bir diger ki$iyi follow eder ve ancak o $ekilde okuyabilir onun yazdiklarini, sen kimleri follow ettin boyle ya? ben $imdi twitter da dunyanin en muhte$em internet sitesi adi altinda bir anket duzenlesem ve 1 numaraya bilgi sozluk’u eklesem ama google’i eklemesem, google ana merkezine herhangi birisi mail atar mi "bakin sizi listeye bile eklememi$ler, bu cok du$undurucu" diye?

eskiden yazilarini begenirdim kendisinin, izledigi filmler kitaplar vs. hakkinda yazardi ancak sozlukte yeniden aktif(sozde) olma karari verdiginden bu yana cok iyi niyetli olmadigini du$unuyorum bize kar$i. hayir diyelim ki elemanin biri bizi sallamadi ve anketinde yer vermedi, lan ben ya da biz neden alinalim buna, bunun nesi du$undurucudur? madem bu kadar du$uncelere sevk ediyor bu sozluk seni, daha ne yapiyorsun buralarda?

aklin 10 kari$ havalarda gezdigi ergen ya$larin sozluk databaseine yansimasi da bu $ekilde olsa gerek. sonra ben bu yazilanlara kendi fikirlerim dogrultusunda tepki gosterince "vay efendim sen yazarlara ayar veriyorsun, vay efendim sen sozluk sahibi oldugun icin boyle yapiyorsun, $oyleydi boyleydi". e sen bu denli sacmalamak icin buradaki varligini surdurmeye cabalarsan, bir yazar olarak ben daha neler yaparim sana da ayarlara gipta ile bakarsin. tatli su kurnazligi yapmayin arkada$im, sizin gittiginiz yollardan bizim senelerdir gidi$ donu$ acik biletlerimiz var teyyare ile.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol