lost kidy

emma the gold one
henüz bir saat online süresine erişmeden ahkam kesme cürretinde bulunduğum bilgiç. nickaltı sataşma içeren entrysi ile ilk temasımı sağladığım bu cici arkadaşın yanlış anlamış olabileceğini düşündüm ve kısa bir mesajlaşma oldu akabinde gelip kendisinin tercih ettiği yoldan yani nickaltından da bu alınganlığını duyurdum. burada çençen kendisiyle kapışacak ne vaktim ne sabrım var. bu sebepten wall-to-wall tekniğiyle nickaltlarında koşturmanızı da istemem.

yeni bir yazar olduğunu ve kendisinin de yanlış anlaşıldığını ve fakat ’ben dönmezem yolumdan’lığa bok sürdürmemek isteğinden sürdürdüğünü ve birkaç espriyle kendisinin de fark edeceğini düşünüyordum ki değilmiş. düzenli bir yanlış anlayanmış. kesintisizmiş. istikrarlıymış.

kendisi için yazdığım garbage içerikli entry kişilik haklarına saldırı içerdiği gerekçesiyle silindiğinden bu şekilde -açıkça- tekrarlamak zorunda kalıyorum:

kişiliğini zerre bilmediğimden kişiliği için değil sözlük yazarlığınadır yorumum. garbage entryler yazan garbage bir yazardır nazarımda. (en azından bana okuma fırsatı verdikleri bunlar oldu şu kısa sürede) had meselesine hiç girmiyorum. insaf.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol