5 aralık 2006 galatasaray liverpool maçı

sepulturk
ilk yarısı 2-1 galatasarayın üstünlüğüyle biten, galatasarayın eski galatasaray gibi oynadığı, bizlere "ah be cim bomum anca mı aklın başına geldi" dedirten maç.
pur3vil
liverpool un herseyiyle istanbula yedekleriyle geldiği maçtır.baksanıza formalar bile tecrube elde etsin diye 6alatasaray maçını beklemişler.
jacky
öyle ya da böyle galatasaray’ın 2005 şampiyonlar ligi şampiyonu liverpool’a çok acı koyduğu ve hakkıyla galip geldiği bir maçtır.böylece ilk maçın intikamıda aynı skorla alınmıştır.
jacky
liverpool yedek çıktı diyenler için,takım kadrosu;dudek, peltier, paletta, agger, riise, pennant, carragher, alonso, garcia, fowler crouch(bu oyuncu sonradan oyuna dahil olmuştur).
jacky
liverpool un grupta 6 maçta yediği toplam 5 golun hepsini de sadece galatasaray dan yemesi ayrıca enteresandır.
angelique
galatasaray’lı olmamama ragmen, kaybettigim bir iddianin cezasi olarak gidip bizzat olimpiyat stadında izledigim, ilk yarı bitince cikarken de beni oraya götüren fanatige bu maci 3-2 alirsiniz kehanetinde bulundugum mac.
buy the rumour
palermo gibi sıradan ve 8 eksikli takıma karşı alınan galibiyete laf edilirken çok basit bir hataya düşülen, önceki senelerde bir 3-0 man utd. maçı sonrası da aynı şeyi vurgulayan bilgiçlerin ne yazık ki getirilen liverpool kadrosuna bakmadıkları ve tarihin ne yazık ki detaylarla değil sonuçlarla uğraştığını unuttukları maçtır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol