kadının sesi

0 /
independence
gec de olsa alinan yerinde bir kararla yayindan kaldirilan program.sebebi ise programa katilan bir kadinin memleketine dondugunde kendi oz oglu tarafindan kur$un yagmuruna tutulmasi.sebep ba$ortusu takmaksizin ekrana cikmi$ olmasi.belki bu sebepten oturu yayindan kaldirilmasi haksizlik.fakat bu zamana kadar yayinda kalmasi da tv izleyicilerine yapilan bir haksizlikti zaten.darisi diger bu tur duygu somurusu uzerinden reyting alip paraya para demeyen programlarin ba$ina.
sak
gereksiz yere yayindan kaldirilan program. ben pikachu’yum diye camdan atlayan cocuk da var o zaman cizgi filmler de bu nedenden oturu yayindan kaldirilsin.
ilean
-kocam beni dovuyordu,kizim hayat kadini,oglum esrarkes,kaynim bana tecavuz etti,kaynanamla hep tartisiyoduk hede hodo..
+ eveeeeet...simdi de sanatcimizdan guzel bir eglenceli parca dinliyoruz..haydi hep beraber eller havaya..tarzinda sacma sapan bir program..
cici ku
kadin haklarini savunmak isteyen ve bunu yaparken kadini aslinda savunulmaya ihtiyaci olan bir varlikmis gibi gosteren benzeri tarzda diger tum programlar kadar sacma sapan bir yapim.
hobaa
şu günlerde hatta neredeyse 2 aydır izlediğim program.hatta izlerken heyecan bile hissediyorum.düşünün yani ne haldeyim.
feridun bitir
ilk önce ’’biz halkın ve kadınların sesiyiz onların sorunlarına yardımcı oluyoruz’’ dedikten sonra, şimdi modern pezevenklik yapıp stüdyodaki kadınları, telefona bağlanan erkeklerle evlendirmeye çalışan, bu insanların hırlı mıdır hırsız mıdır olduğunu hiç umurlarında olmayan, evlilik gibi önemli bir kurumu raitinge kurban etmeyi göze alan saçmalık ötesi program.
cuzaco
geçen programa katılan bi vatandaş adını yaşını ilini söylemeden olaya direk girdi.
-3 tırım 8 evim var.maddi durumum gayet iyi
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol