minibüslerin açılmayan ipne camları

darklord
yazin hararetli sicaklarda minibus seyehatinde bir turlu acilmayan camlardir. bazi $oforler camin acma mandali arasina civata yerle$tirirler ve o camin acilma ihtimali sonsuza dogru yakla$ir ki o camlar da ipnenin onde gidenidir. tadindan yenmez
ups
kesin biri cikar,dur ben acayim falan diye.ama o da acamaz genelde cunku o camin acilmasi fizik kurallarina aykirilik olusturmaktadir..
altar
bu olayin birde otobus versiyonu vardirki batiken-eryaman hattinda sikca yasanir, genelde eski belediye otobuslerinin sefer yaptigi bu guzel hattimizda bazi karizma resetleme olaylarida yasanir, lakin olay soyledir bir hatun cami acmaya calisir ama ne olur? acamaz, oradan hemen orta yasin ustundeki bir amcamiz bir kurtarici edasiyla olaya el atar, fakat suda unutulmamalidirki o cam yillardir acilmiyordur, amcamda haliyle acamaz ve kahraman cengaverimiz yerine kylycyny dusmana kaptyrmys sava?cy edasyyla oturur.
webgum
yazin sicaginda yikanmaktan kacan sevgili insanlarimizin gunumuzu senlendirdigi bu kalabalik gunde, minibuste yasanan hadisedir. bir yandan mideniz bulanir bir yandan da camla akraba olursunuz fakat bir turlu sonuc vermez. iste bu camlar o minibuslerin camlaridir.
nick nicki nickince
bir minibus $oforune bu konuyu $u $ekilde actim:

-ohhh be abi sen rahatsin acmi$in cami kendi onunde tum ruzgar sana. biz sana para veriyoruz ama burda camlarimiz kapali. allahin bu sicaginda kizarmi$ tavuk gibi pi$iyoruz ya!

adam bir konu$tu pir konu$tu: ’kendini tavuk yerine koyan adama niye cam actirayim yegenim?’

kisir donguye mi gidiyorduk yoksa adam beni got mu etmi$ti yoksa adam gotun allahi miydi karar veremeden konuyu kapattim, o oldu.
champeagle
hele bunun bir de şöyle olduğunu düşünürsek: bayanın biri camı açmaya çalışıyor ancak bunda başarılı olamıyor ve sizden yardım istiyor - yardım istemesine gerek yok ben açayım bacım triplerinde olan kardeşlerimizde vardır mutlaka- ilk hamle fos çıkıyor ikinci, ücçüncü hamlelerde de aynı sesi duyunca....

söylenecek tek laf var " kaptan müsait bir yerde"
muque
açmak için çok uğraşılan, içerideki koku ve sıcaklık oranına göre zorlanan,tırnak kıran,can acıtan camlardır.minübüs şoförü tarafından çivi ile sabitlenmiş olanlarına bile rast geldim.buradan çıkan minübüs şoförünün sadist olma ihtimalidir.
disappear
en kötüsüde yazın sıcağında minibus olabildiğince dolu iken elini atarsın cama ve çekmeye çalışırsın. minibusde ki tüm yolcular bir umutla pürdikkat sana bakmaktadırlar. ama cam açılmamaktadır. git gide rezil olduğunu düşünürsün. çektikçe kızarırsın ve kalabalığa döner mahçup bir sesle açılmıyor dersin. sırıtkan bir yüz görsen kavga sebebidir o an.
sempatiksinirsistemi
once oturdugun yada dıkıldıgın yerden camı kesersın cunku daha once bır kac tessebusun basarısız olmustur acılcak gıbı duruyosa ıttırmeye calısırsın olmaz dahada hırslanırsın yıne olmaz arkadan genellıkle cok kotu ter kokan bı kol senın tependen uzanır oda acamaz ve sen o sıcakda ıgrenc ter kokusunu ıcıne cektıgınle kalırsın kusasın felan gelır yani.
cimento
bu açılmayan i... camları kabullenebiliyorum mecburiyetten; ancak açılabilen camların öünen oturup, yolunası saçları bozulmasın diye camları açtırmayan i... grubunu anlayamıyorum. ayrıca camın önüne oturup "ceryan yapıyor evladım yaşlanınca beni anlarsınız" diyen ya da ceryan bebeğe geliyor diyen i..’leri hiç anlayamam...
pistazie
hiç bir minibüs camı yapıldığında ipne değildir.bazı minibüsçüler yüzünden ipneleşir.camı ipneleştiren minibüsçü ise minibüsçü ipnedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol