bilgi sözlük vs lafmacun tabu turnuvasi

0 /
insomnia jim
bilgi sozluk lafmacun hali saha macinin iptal edilmesi ile vuku bulan ve ardindan tahtina bu turnuvayi devreden yeni turnuvamizdir kardes sozluk lafmacun orgun yazarlari ile birlikte oynayacagimiz oyunun adi tabudur ayrica kazanan kisilere cok buyuk suprizler olacaktir bu da bilinedir.
ayrintilar bir iki gun icerisinde verilecektir.

olmasi muhtemel yer :taksim
olmasi muhtemel tarih :yakinda ve hafta sonu
sepulturk
istanbulda olamıyacağım için haliyle katılamayacağım zirvedir. ama eğer tatil zamanına filan denk gelirse allah allah nidalarıyla sancakdar olarak katılacağım zirvedir.
sukela
"bak işte o zaman işler değişir" deyip gelirim diyorum.

halı saha için takım kurulamadı ama eminim ki tabu için geleceklerden 2 takım kurulabilecek.
independence
oncelikle $unu belirtmeliyim ki herhangi bir hali saha maci icin kurulamami$ bir takim yoktur sozluk bunyesinde.zira istendigi takdirde tum trubunleri doldurabilecek sayida ki$i ile birlikte bir takim cikartabilecegimiz sabit bir gercek.diger yandan anladik ki tabu, hali saha macina nazaran daha bir tercih ediliyormu$.boyleymi$ i$te.
alexis will survive
insomnia jim’in ısrarla davet ettiği(bekleriz bekleriz mesajını 2 kez attığı) ve ancak taksim’e bu turnuva için ankara’dan gelmemin zamansal ve maddi anlamda imkansıza yakın bir olasılık olduğu turnuva.
insomnia jim
dit diririt diri diri ditt diriripp duyduk duymadik demeyin aklinizi muhtesem oyu ile yemeyin 25 kasim 2006 cumartesi gunu turnuva taksim de olup melekler kahvesi’nde yapilacaktir bilgi sozluk ahalisinin katilmasi onemle belirtilir .
katilimcilarin buraya entry yazmasi rica emir istek
dilek her bisi olur.


siklenmesi gereken edit :saat 13:30 ve 14:00 arasinda galatasaray lisesi onunde bulusulacaktir.kocaman bir bilgi sozluk afisi ile beklenilecektir.

angelus
insomnia jim {isayı çarmıha gereceklerine kurşuna dizelerdi}:
abı su benım zırwe baslıgına

insomnia jim {isayı çarmıha gereceklerine kurşuna dizelerdi}:
gelıcegım zırwe

insomnia jim {isayı çarmıha gereceklerine kurşuna dizelerdi}:
yazarmısn

angelus (tanrısal sistemde}:
niye abi mecbur muyum

şeklindeki bir diyalog sonucu geleceğim varsayılan hadisedir.
sergey
ankara’dan kalkıp gelecegım zırvedır.kamıl koc’tan bılet alınmıs,sukela’ya gelıyorum lan sıkı durun denmıs,faten’ın karsı takımda oldugu ogrenılıp hayal kırıklıgına ugranılmıs ancak karsı tarafı masaya gommeye yemın edılmıstır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol